Hem duygusal hem de bedensel olarak bizlerde farkındalık yaratan ve derinden etkileyen bu döngülerde kendimizi farklılaşmış hissetmemiz mümkündür. Geçtiğimiz günlerde yaşadığımız Yeni ay döngüsünün Koç burcunda gerçeklemiş olmasından ötürü başladığımız yeni projelerin, işlerin ve planlarımızın aslında şimdi bu Dolunay döngüsünde kendini göstermeye başladığına şahit olacağız. 10 gün öncesi ve sonrasında bu döngünün etkilerini üzerimizde hissedeceğiz. Bunun yanı sıra doğa olaylarını da büyük öcüde tetikleyen bir Dolunay yaşayacağımızı da unutmamalıyız.

Hava elementinin yoğun olacağı bir Dolunay ile karşı karşıyayız. Bunun sebebi ise Dolunay sürecinde Venüs gezegeni İkizler burcunda yer alacaktır. Mars ve Satürn gezegenleri de Kova burcunda olacaktır. Bu iki burç da bildiğimiz gibi Hava elementinin burçlarıdır. Hava elementi iletişimi, insanlarla aramızdaki bağları, paylaşımları temsil ettiği için de bu döngüde yarım kalmış işlerin tamamlanması, önemli konularda insanlarla fikir paylaşımları yapmamız muhtemeldir.

Yaşanacak Dolunay döngüsü sırasında Neptün gezegeni de kendini göstermekte olacaktır. Bu durum özellikle sağlığımızla ilgili sorunları, bağışıklık sistemimizi, salgın hastalıkları tetikleyen bir durum yaratabilir ve bu yüzden sağlığımıza mümkün olduğunca dikkat etmemiz gereken bir süreç yaşayabiliriz.

Dolunay’ın Burçlar Üzerindeki Etkileri;

KOÇ

Sevgili Koçlar; özellikle finansal konularla her zamankinden daha fazla meşgul olabiliriz. Borçlar, krediler, alım satım işleri gibi konularımız hareketlenebilir. Her ne olursa olsun biliyoruz ki, Dolunay döngülerinde parasal konulara çok dikkat etmeliyiz ve özellikle yeni bir borca girmemeye özen göstermeliyiz. İş ve kariyer alanımızda da var olan mevcut durumumuzu korumaya dikkat etmeliyiz. Maceraya atılmamaya, yeni işlere imza atmak için harekete geçmemeye özen göstermeliyiz.

BOĞA

Sevgili Boğalar; yaşanacak Dolunay döngüsü bizleri özellikle insan ilişkilerimizle, en önemlisi de yakın ilişkilerimizle ilgili konularda uyarmaktadır. Aile içi ilişkiler ya da özel hayatımızdaki kişi ile ilgili konularda bizi zorlayıcı bazı konularla yüzleşmeler yaşayabiliriz. Bazı konuların netlik kazanması ilk etapta zorlayıcı olsa da ilerleyen günlerde ne kadar da doğru bir gelişmeye şahitlik ettiğimizi göreceğiz. Bizler de finansal konularda dikkatli olmalıyız. Borsaya ilgimiz varsa, bir süre uzak durmalıyız.

İKİZLER

Sevgili İkizler; hava grubunda geçekleşecek olan Dolunay döngüsünden olumlu ve olumsuz etkilenecek olan burçlardan bir tanesi de İkizler burcudur. Kendimizi ifade etmekte zorlandığımız zamanlar olabilir. Bu süreçte gerginlikten uzak durmadığımız sürece, insan ilişkilerimizde zorlanmalar yaşayabiliriz. Stresli ruh halimizi özellikle iş alanımızda dizginlemeye çalışmalıyız. Aşk hayatımızda ise bazı konular netlik kazanmaya başlayacaktır. Bu durum her iki taraf için hayırlı olacaktır.

YENGEÇ

Sevgili Yengeçler; hayatımızda istem dışı bazı değişimlere şahit olabiliriz. Özellikle geleceğe dair uzun süredir yapmış olduğumuz planlarımızda değişimler söz konusu olacaktır. Bu değişime hazır olmadığımızı hissedebiliriz. İş ve kariyer alanımızda da bizleri bazı gelişmeler beklemektedir. Üst düzey yöneticiler ya da çalışma arkadaşlarımızla birlikte yapacağımız ekip işlerinde üstün başarılar elde edebiliriz. Göz önünde olabilir, takdir toplayabiliriz.

ASLAN

Sevgili Aslanlar; iş alanımızda bazı dönüşümlere karşı hazırlıklı olmalıyız. İş yeri sahibi olan Aslanlar ortaklarımızla aramızda bazı gerginlikler yaşayabiliriz. Yanımızda çalışanlarla sorunlar söz konusu olabilir. Konu ne olursa olsun sakinliğimizden ödün vermeden, her ne kadar panik olsak da, asla bunu hissettirmeden hareket etmeliyiz. İkili ilişkilerde ise işler biraz karışabilir ve istemediğimiz bir yola doğru ilerlemeye başlayabiliriz. Kısa süreli ayrılıklar ortaya çıkabilir.

BAŞAK

Sevgili Başaklar; şu ana kadar yaptığımız işle ilgili bazı değişiklikler yapmak isteyebiliriz. Var olan işimizi değiştirmeyi düşünmenin yanı sıra, işimizin kendi bünyesinde bazı değişiklikler yapmak da gündemde olabilir. Konu ne olursa olsun başarı bizden yana olacaktır. Finansal konularda genelde sorun yaşanan Dolunay döngüsü bu dönemde tam tersine bizlere bolluk ve bereketi getirecektir. Beklenmedik fırsatlar karşımıza çıkacaktır. İyi değerlendirdiğimiz sürece kazanç elde edebiliriz.

TERAZİ

Sevgili Teraziler; burcumuzda gerçekleşecek olan Dolunay döngüsü önümüzdeki 10 gün boyunca hayatımızı hareketlendirecektir. Şimdiye kadar ciddiye almadığımız ya da önemsemediğimiz birçok konu gün yüzüne çıkacaktır. Yarım kalmış tüm işlerimizi tamamlamak isteyebiliriz. Uzun süre önce karar verdiğimiz fakat bir türlü adım atamadığımız bazı konularla ilgili de yeni atılımlar da bulunabiliriz. Bu dönemde aşırı harcamalardan uzak durmalıyız. Önümüzdeki günlerde daha fazla sıkıntılar yaşayabiliriz.

AKREP

Sevgili Akrepler; sosyal hayatında oldukça başarılı, sevilen ve aranılan bir karaktere sahibiz fakat Dolunay döngüsü süresince kendimizi iç dünyamıza kapatabiliriz, kimse ile görüşmek istemeyebiliriz. Başkalarının dertlerini dinlemek bizi fazlasıyla yorabilir. İş ve kariyer alanımızda ise bizi bekleyen bazı aksilikler söz konusu olacaktır. Yapılan bazı hataları düzeltmek bize düşecektir. Aşk hayatımızda da sakinlik hâkim olacaktır. Yalnız kalmak isteyebilir, tartışmalardan uzak durabiliriz.

YAY

Sevgili Yaylar; gündemde olan bazı olaylardan dolayı üzerimizde oldukça büyük bir baskı hissedebiliriz. Bu durum da ruh halimizi derinden etkileyebilir. Etrafımızdan aldığımız bazı tavsiyelere uymakta bile zorlanabiliriz. Bu durumdan kurtulmak için kendimizle baş başa kalmak en doğru karar olacaktır ve tabi ki yaşadıklarımızı da biraz olsun kabullenmek de bize iyi gelecektir. Bazen kaderci olmak işimizi kolaylaştırmaktadır. Akışta kalmak bize fayda sağlayacaktır.

OĞLAK

Sevgili Oğlaklar; keyifli vakitler yaşayacağımız bir süreçtir. Toplumsal anlamda her ne kadar dış dünya ile iç içe olmasak da, yakınlarımızla ya da sosyal medyadan tanıştığımız yeni kişilerle güzel vakitler geçirebiliriz. Evimizde bazı yeni düzenlemeler yapmak isteyebiliriz. Kötü alışkanlıklarımız var ve kurtulmak istiyorsak, bu dönemde harekete geçebiliriz. Sabit fikirli bir burç olduğumuz bilinmektedir fakat bazı konularda yeniliklere açık olabiliriz. Yeni iş olasılıkları da gündemde olacaktır.

KOVA

Sevgili Kovalar; ruhsal ve bedensel olarak kendimize dikkat etmeliyiz. Bu dönemde daha fazla hassas olabiliriz. Ufak tefek kazalara karşı dikkatli olmamız gerekirken, insan ilişkilerimizde de daha temkinli olmamız gerekebilir. Etrafımızdaki kişileri ve konuları analiz etmek için bol zamanımız olacaktır. Arınma yaşamamız gerektiğini hissedebiliriz. Hayatımızda bize hizmet etmeyen enerjileri hayatımızdan çıkarmak için harekete geçebiliriz.

BALIK

Sevgili Balıklar; yaşanacak Dolunay döngüsünde özellikle maddi anlamda zorluklar yaşayabiliriz. Aile büyüklerinin bazı sorumluluklarını üzerimize almak zorunda kalabiliriz. Her ne olursa olsun, hayata bakış açımız olumlu olacaktır. Karşımıza ne kadar engeller çıksa da bunlarla baş edecek gücümüz olacaktır. Aşk hayatımızda şans bizden yana olacaktır. Finansal konularda da bazı kısıtlamalar yaşayabiliriz. Harcamalar ve kazançlarla ilgili yeni düzenlemeler yapabiliriz.

Terazi burcunda gerçekleşen Dolunay ile ilgili detaylı bilgi almak ve hayatınız üzerindeki etkilerini öğrenmek için uzmanlarımıza danışabilirsiniz.