Ben merkezli davranmaya başlayacağınız ve farkındalığınızın gelişeceği bu süreçte, iç dünyanıza yönelebilir geçmişte yapmış olduğunuz hatalar konusunda öz eleştirilerde bulunabilirsiniz. Geleceğe yönelik adımlar atmadan önce durup düşünmek ve içinde bulunduğunuz koşulları uygun hale getirmek isteyebilirsiniz.

Hayatınıza yönelik köklü başlangıçlar ya da bitişler söz konusu olabilir. Kangren olmuş ilişkinizi bitirme kararı alabilirsiniz. İşinizden ayrılabilir ya da iş yerinizi kapatmayı düşünebilirsiniz. Ancak bu bitişlerin yeni başlangıçların habercisi olduğu unutulmamalıdır. Hayatınız farklı bir yöne doğru ilerlemeye başlayabilir ve size zarar veren durumlardan uzaklaşmak sizin için daha iyi olabilir. Hayatınızdaki dengeyi kurmak ve bu dengeyi korumak isteyebilirsiniz.

Finansal anlamda kendinizi güvence altına almak ve sahip olduğunuz geliri arttırmak için daha çok çalışabilirsiniz. Maddi kaynakların kişilere kazandırdığı gücün yakın şahidi olabilirsiniz. Yatırım yapmayı düşünebilir, ev alabilirsiniz.

İş hayatınızda dayanıklılığınızın sınandığını hissedebilirsiniz. Çalışma ortamlarında çıkar çatışmaları yaşanabilir. İletişim engelleri ortaya çıkabilir. Gizli kapaklı işlerin açığa çıkarak ortalığa döküleceği bir süreç. Her türlü illegal işten uzak durmak yararınıza olacaktır. Hislerinizin kuvvetleneceği bu süreçte sezgileriniz size yol gösterebilir.

Duygusal hayatınızda ise ilişki başlangıçları yapılabilir. Ciddi birlikteliği olan kişiler geleceğe yönelik kararlar alabilirler. Evlenmeyi, çocuk sahibi olmayı düşünebilirsiniz. Ailenizle olan bağlarınızı güçlendirmek sizi mutlu edebilir.  

Beslenme alışkanlığınızı değiştirmek ve spor yapmak isteyebilirsiniz. Sağlığınızla ilgili konularda dikkatli olmanız gerekebilir. Zehirlenmeler, kaza ve yaralanmalar yaşanabilir. Psikolojik olarak destek gerektiren durumlar açığa çıkabilir.

Akrep burcunda Dolunay’ın burçlara etkisi:

Koç: Finansal konularda sıkıntı yaşayabilirsiniz. Yakın çevrenizin maddi desteğini almanızı gerektirecek durumlar açığa çıkabilir. Gereksiz harcamalar yapmanız sizi zora sokabilir. İş ortamınızda fikir ayrılığı yaşayabileceğiniz kişilerle çalışmak zorunda kalabilirsiniz. Sizden saklanan birtakım olaylar kendiliğinden su yüzüne çıkabilir. Sağlığınızı ilgilendiren konular hakkında hassas davranabilirsiniz. Geçmiş yaşantılarınızı gözden geçirerek geleceğe yönelik yeni kararlar alabilirsiniz.

Boğa: Duygusal hayatınıza yönelik pozitif gelişmeler yaşanabilir. Ciddi giden bir birlikteliğiniz varsa ilişkinizi bir sonraki aşamaya taşıyabilirsiniz. Söz, nişan ya da evlilik kararı alabilirsiniz. Hayatınızda biri yoksa yeni tanışacağınız biri ile kalıcı olabilecek bir ilişkinin temellerini atabilirsiniz. İş hayatınızda daha fazla emek sarf etmeniz ve daha aktif çalışmanız gerekebilir. Kendinizi yeni projelere hazırlayabilir, çeşitli eğitimlere katılabilirsiniz.

İkizler: İş hayatınızda, her zaman olduğundan daha yoğun bir tempoda çalışabilirsiniz. Yeni bir işe ya da yeni bir projeye başlamak için harekete geçebilirsiniz. Başlayacağınız işlerde çevrenizde bulunan kişilerden destek görebilirsiniz. Bilginiz ve tecrübeniz sayesinde karşınıza çıkabilecek sorunların üstesinden kolaylıkla gelebilir, etrafınızda bulunan kişilere destek olabilirsiniz. Duygusal hayatınızda gerilimler yaşanabilir.

Yengeç: Hayatınızdaki kişiye yoğunlaşabilir, onunla daha fazla zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Baş başa çıkılacak yolculuk planları yapabilir, romantik akşam yemekleri organize edebilirsiniz. Ailenizi genişletmek isteyebilir, çocuk sahibi olmayı düşünebilirsiniz. Kendinize zaman ayırmak ve sevdiğiniz etkinlikleri gerçekleştirmek sizi mutlu edebilir. Negatif kişilerden ve olaylardan uzak durmayı tercih edebilirsiniz.

Aslan: Evinizde daha fazla zaman geçirebilir, bol bol misafir ağırlayabilirsiniz. Sevdiğiniz kişiler için güzel sofralar kurabilir, mutfakta daha çok zaman geçirebilirsiniz. Başkaları için lezzetli yemekler hazırlasanız da kendi kilonuza dikkat edebilir, diyet yapabilirsiniz. Estetik değerlere daha çok önem verebilirsiniz. Evinizi değiştirmek ya da ev satın almak için araştırmalar yapabilirsiniz. Alışverişe çıkmak ve yeni eşyalar satın almak sizi mutlu edebilir.

Başak: Bilgiye her zaman olduğundan daha çok değer verebilir, bol bol kitap okuyabilirsiniz. Alanında uzman kişilerle diyalog kurmak ve doyurucu sohbetler gerçekleştirmek sizi mutlu edebilir. Sosyal hayatınız hareketlenebilir. Çevrenizde bulunan insanlarla sık sık iletişim kurabilir, sosyal medyayı daha aktif kullanabilirsiniz. Kan bağınız bulunan kişilerle olan ilişkileriniz kuvvetlenebilir. Ailenizle zaman geçirmek, onlarla birlikte yolculuklar yapmak size kendinizi iyi hissettirebilir.

Terazi: Gelir artışınıza yönelik araştırmalarda bulunabilirsiniz. Yeni bir işe başlayabilir, çalıştığınız işte terfi alabilirsiniz. Elinizdeki birikimleri değerlendirmek ve kendinizi finansal anlamda güçlü hissetmek isteyebilirsiniz. Sağlığınızla alakalı konularda dikkatli olmanız gerekebilir. Doktor kontrollerine gidebilir, uzun zamandır çaresini aradığınız bir hastalığa şifa bulabilirsiniz. Dostlarınızla bir araya gelip zaman geçirmek sizi mutlu edebilir.

Akrep: Yeni başlangıçlar konusunda kendinize güvenebilir geleceğe yönelik adımlar atma konusunda cesur kararlar alabilirsiniz. İş hayatınızda karşılaşabileceğiniz sorunlara pratik çözüm önerileri getirerek övgü dolu sözler işitebilirsiniz. Duygusal hayatınızda da yeni başlangıçlar söz konusu olabilir. Sizi tutkuyla saracak bir birliktelik yaşayabilirsiniz. Hisleriniz kuvvetlenebilir ve rüyalarınız geleceğe dair işaretler taşıyabilir.

Yay: Kendinize zaman ayırmak, ruhunuzu dinlendirmek, felsefi düşenlere dalmak isteyebilirsiniz. Geçmişinizde yapmış olduğunuz hatalardan dersler çıkararak geleceğe yönelik kararlar alabilirsiniz. Özellikle iş hayatınızda, arkanızdan çevrilen işlerden haberdar olabilir bazı kişileri hayatınızdan çıkarma kararı alabilirsiniz. Size huzur verecek bir birliktelik isteğiniz olabilir. Partnerinize güven duymak isteyebilirsiniz.

Oğlak: Sosyal hayatınız hareketlenebilir. Kalabalık ortamlarda zaman geçirmeyi ve yeni insanlar tanımayı isteyebilirsiniz. Enerjisi ile size iyi gelen dostlarınızla vakit geçirebilir, negatif ruh halindeki kişilerden uzak durabilirsiniz. Duygusal hayatınızda da güzel gelişmeler yaşanabilir. Partnerinizle uyumlu bir sürece adım atabilir, güzel anlar yaşayabilirsiniz. Birlikteliğiniz yoksa ilişki başlangıcı yapabilirsiniz.

Kova: Kariyerinizle ilgili güzel gelişmeler yaşayabilir, uzun zamandır verdiğiniz emeklerin karşılığını fazlasıyla alabilirsiniz. Zihninizin aktif bir şekilde çalışacağı bu süreçte bir biri ardına üreteceğiniz projelerle insanları kendinize hayran bırakabilirsiniz. Bol bol kitap okumak, temiz havada yürüyüşler yapmak, su kenarı yerlere gitmek size huzur verebilir. Çevrenizde bulunan kişilerle kolaylıkla iletişim kurabilir ve kendinizi rahatça ifade edebilirsiniz.

Balık: Bir süredir vakit ayıramadığınız kişilere ve konulara daha çok zaman ayırabilirsiniz. Arkadaşlarınızla görüşebilir, birlikte çeşitli etkinliklere katılabilirsiniz. Evinizde bolca misafir ağırlayabilirsiniz. Yurt dışı bağlantısı olan işlerde çalışmaya başlayabilirsiniz. Yurt dışına çıkmak için çeşitli iş ve işlemler gerçekleştirmeniz gerekebilir. İş hayatınızda belirli bir sistem içerisinde hareket etmek işlerinizi hızlandıracaktır.

Akrep burcundaki Dolunay ile ilgili detaylı bilgi almak ve hayatınız üzerindeki etkilerini öğrenmek için uzmanlarımıza danışabilirsiniz.