Bu Yeni ay’a baktığımızda 4’lü gezegen toplanması görünmektedir.  Güneş, Ay, Venüs ve Merkür gezegeni Akrep burcunda yer almaktadır. Akrep burcunun yöneticisi olan Plüton etkisi ile bu döngüde zihnimizi daha fazla çalıştırmak isteyeceğiz. Zihnimizi yoran konulara, merak ettiğimiz alanlara ve çözmek için epeyce çaba harcayacağımız sorunlara yöneleceğiz. Yeni ay genellikle olumlu bir döngüdür fakat çaba harcadığımız özellikle mesleki konularda ki araştırmalarımızda, telafi etmeye çalıştığımız alanlarda ki görevlerimizde başarı elde edeceğimiz kadar kayıplarda yaşayabiliriz. Bizi oldukça şaşırtacak bir döngü bizi beklemektedir. Bu yüzden de yaşanacak bu döngüye çılgın Yeni ay denmektedir.

Bu Yeni ay’ın hayatımızı en çok etkileyeceği alan ise aşk hayatımızdır. Biliyoruz ki Akrep burcu aşk, tutku, ihtiras, maceralı ve riskli ilişkileri temsil eder ve asla önüne gelen engellerden korkmadan, çekinmeden yolunda ilerleyen bir burçtur.  Tek başımıza hareket etme hissimiz oldukça yükselebilir ya da tam tersine kopuk olan ilişkilerde birlikte hareket etme duygusu çoğalabilir yani aslında ya tek başımıza kalmayı seçeceğiz ya da birlikte karar verip, çaba harcayıp istediğimiz boyuta gelmeyi tercih edeceğiz. Hep uç noktalarda kararlar vereceğimiz bu döngüde ortak iş yaptığımız kişilerle aramızdaki iletişimi de derinden etkileyecektir.

İş ve kariyer alanımızda da birtakım ertelemeler, engeller söz konusu olup, pozitif enerjimizi bu yönde harcamak zorunda kalabiliriz. Her ne yaşarsak yaşayalım, Yeni ay döngüsünde bizler yanlış kararlar versek te, bu verdiğimiz karar sonucunda aldığımız derslerle geleceğimizi daha doğru şekillendirme adına büyük fayda sağlayacağız.

Akrep Burcunda ki Yeni ay'ın Burçlar üzerindeki Etkileri;

KOÇ

Sevgili Koçlar; Hayatımızın birçok alanında hem duygusal, bir o kadar da şüpheci hem de temkinli olacağımız bir ruh hali bizi beklemektedir. Mantıklı hareket etmeyi tercih eden Koç burçları Yeni ay döngüsünün su grubunda gerçekleşmesinden ötürü kırılgan ve alıngan bir ruh halinde olabilirler. Özellikle Ekim ayı içinde yaşadığımız sorunlarımıza cevaplar bulabileceğiz. Risk alarak, büyük adımlar atarak herkesi şaşırtan hamleler de bulunabiliriz.

BOĞA

Sevgili Boğalar; özellikle ikili ilişkimizde bizi yıpratan, yoran ve kafamızda kocaman bir soru işareti bırakan konulara netlik kazandıracağız. Zorla ilerleyen, şimdiye kadar şans verdiğimiz ilişkimizi bir anda bitirme kararı alabiliriz. Bu dönemde kendimizi daha fazla önemseyecek, yorulduğumuz, sıkıldığımız her ne varsa hayatımızdan çıkarmak isteyeceğiz. İş ve kariyer alanımızda bize verilen sorumlulukları yapmakta hiçbir sorun yok fakat en ufak bir dalgınlığımız yaptığımız bütün işimizi berbat edebilir ve bu yüzden dikkat odaklı çalışmaya özen göstermeliyiz.

İKİZLER

Sevgili İkizler; iş alanımızda peş peşe başarılar elde ederken, aşk hayatımızda ve sosyal çevremizde sert çizgiler çizmek isteyeceğiz. Şüphe ve her daim temkinli olmanın vermiş olduğu yorgunluktan kurtulmak adına sorun yaşadığımız herkesle aramıza mesafe koyacağız. İş ve kariyer alanımızda kendi potansiyelimizi analiz edip, nerelerde eksik olduğumuzu bulup, o yönde kendimizi geliştirmek adına adımlar atabiliriz. Finansal konularda oldukça şanslı bir dönemdeyiz.

YENGEÇ

Sevgili Yengeçler; grubumuzda gerçekleşecek olan Yeni ay döngüsü bizlere hem uyarıcı niteliği taşıyacak hem de uzun süredir çaba verdiğimiz sorunlarımızın sonuç bulmasında büyük destek olacaktır. Özellikle aşk hayatımızda yalnız olanlar yeni ilişkiye başlayacak, birlikteliği olanlar ise bir adım daha atarak ilişkiyi monotonluktan çıkarıp, daha keyifli bir hale getireceklerdir. İş alanımızda ise Akrep burcunun bu döngüde Güneşle kuracağı iletişim sayesinde sular yükselmeye başlayacak ve bize de zirveyi gösterecektir.

ASLAN

Sevgili Aslanlar; yaşayacağımız Yeni ay döngüsü özellikle Kasım ayını da olumlu etkileyeceğinden dolayı iş ve para konularında kazançlar elde edeceğiz. Bu dönemde çılgınlıklar yapmak, maceralar yaşamak, tutkulu aşklar, paylaşımlar gibi konulara yönelebiliriz. Bunları yaşarken kontrolü doğru şekilde sağlamaya özen göstermeliyiz. Büyük risk içeren alanlarda göstereceğimiz cesareti aşırıya kaçmadan yapmalıyız. Ev değişikliği ya da iş değişikliği yapmak için oldukça uygundur.

BAŞAK

Sevgili Başaklar; gergin tavırlarımızı kontrol altına alamazsak bize zarar verebilir. Vereceğimiz kararlarımızda sert olmadan, daha ılımlı ve anlayışlı şekilde yol almalıyız. Sabit fikirli olmak yerine planlarımızı yakınlarımızla paylaşarak fikir alışverişi yapmaya çalışmalıyız. Su grubunda oluşan Yeni ay döngüsünde evimizde ve iş yerimizde su baskını, su ile ilgili arızalar da yaşayabiliriz. Finansal olarak ise kendimizi güvence altına almak için harekete geçip, kazançlar sağlayabiliriz.

TERAZİ

Sevgili Teraziler; değişim yapmak istediğimiz her konuda çok ısrarcı olmamak gerekmektedir. Zorlayıcı tavırlar hem bizi yorabilir hem de istediğimiz sonuca ulaşamayabiliriz. Planlamadığımız bazı harcamalar gündemde olabilir. Nafaka, tazminat, miras işleri gibi konular söz konusu olabilir. Yalnız olan Teraziler yeni bir ilişkiye başlayabilirler. 31 Ekim de yaşanacak Merkür gerilemesini de göz önünde bulundurarak hareket edersek finansal konularda daha başarılı olabiliriz.

AKREP

Sevgili Akrepler; burcumuzda gerçekleşecek olan Yeni ay döngüsü bizleri en fazla duygusal yönde olumlu ve olumsuz yönde etkileyebilir. Mesleki alanımızda bazı yenilikler yaşanacaktır. Bir anda iş ve çalışma durumumuzda değişimler olabilir. İş yeri sahibi olanlar çalışanları hakkında da radikal kararlar vermek zorunda kalabilirler. Geçmişte kalan bazı sırlar ortaya çıkabilir. Bu durum çok fazla söylemleri, tavsiyeleri, eleştirileri de beraberinde getirecektir.

YAY

Sevgili Yaylar; daha önce yaptığımız yatırımlar konusunda kazanç sağlayacağımız bir dönemdeyiz. Sanatsal faaliyetler daha fazla ilgimizi çekebilir. Kendimizle ilgili değişiklikler yapmak isteyebiliriz. Uzun süredir kabullendiğimiz, artık vazgeçmeye başladığımız bazı konuların değiştiğine şahit olacağız. Bu durum bizi hem şaşırtacak hem de heyecanlanmamıza sebep olacaktır. Aşk hayatımızda ise şansımız açılacaktır. Dargın olduğumuz kişilerle barış imzalayabiliriz.

OĞLAK

Sevgili Oğlaklar; bizi destekleyen yeni enerjiler alabiliriz. Yeni fırsatlar, iş, tanışma, aile ile ilgili konular gündemde olacaktır. Önümüzdeki ay para konusunda en şanslı burçlardan biri olan Oğlaklar bu dönemde geleceğe dair yatırımlar yapmak isteyebilirler. Hukuki işler, evraklar, muhasebe işleri ile daha fazla meşgul olabiliriz. İş yeri sahibi olan Oğlaklar ise otoriteyi korumak adına biraz stresli olabilirler. Aşk hayatımızda ise değişimler söz konusu olacaktır.

KOVA

Sevgili Kovalar; durağan ilerleyen hayatımızda mecburi bir değişimle karşılaşabiliriz. Bu değişim bizde biraz gerginliğe sebep olsa da bu fırsatı iyi değerlendirmeliyiz. İçinde bulunduğumuz durumları eskiye nazaran daha fazla irdeleme, analiz etme zamanıdır.  Parasal konularda harcamalarımızı çok dikkatli yapmalıyız. Dengede kaldığımız sürece zarar görmeyiz fakat aşırıya kaçtığımızda büyük bir sorun yaşayabiliriz. Kişilerle iletişimlerimiz de ise güçlenmeler olacaktır.

BALIK

Sevgili Balıklar; etrafımızda gelişen bazı konular hakkında inişli çıkışlı tavırlar sergileyebiliriz. Yalnızlaşmak isteyebiliriz. Maneviyata yönelmek istiyorsak bu süreçte yönelebiliriz. Kötü alışkanlıklarımızdan kurtulmak istiyorsak hemen harekete geçmeliyiz. Bu dönemde spora, rejime başlamak ta doğru bir seçim olacaktır. Farklı bir arkadaş topluluğuna girebiliriz. Bu toplulukta hem sevilecek hem de hayatımızda eksik olan yanlarımızı tamamlayacak dostluklar kurabiliriz.

Akrep burcunda gerçekleşen Yeni Ay ile ilgili detaylı bilgi almak ve hayatınız üzerindeki etkilerini öğrenmek isterseniz uzmanlarımıza danışabilirsiniz.