Bunların en başında gelen etki ise gizli saklı konuların gün yüzüne çıkması ve ilişkilerin olumlu ilerlemesi ya da ortaya çıkan bazı olayların bizi hayal kırıklığına uğratmasından ötürü ayrılıklardır.

Bu dönemde etrafımızdaki kişilere ve gelişen olaylara karşı çok dikkatli olmalıyız. Söylemlerimiz ve tavırlarımızdan dolayı yadırganabiliriz. Ev ya da iş değişikliği yapmak isteyenler için uygun bir dönemdir. Hayatımızı yakından ilgilendiren konularla aydınlanmalar yaşayacağız. Bu durum kimilerimiz için olumlu kimilerimiz için de olumsuz olarak algılanabilir. Evlenmek isteyenler için yeni fırsatlar ortaya çıkacaktır.

Toprak grubundan olan burçlar; Finansal konularda şansımız açık fakat gelen parayı doğru değerlendirmeler konusunda dikkatli olmalıyız düzene koyamadığımız sürece gelen para hızlıca elimizden kayıp gidebilir.

Su grubundan olan burçlar; İkili ilişkilerde şimdiye kadar hiç duymadığımız ve ilgilenmediğimiz konularla ilgili ilginç bilgilere ulaşabiliriz. Aile ile ilgili konularda ise gerginlikler yaşanabilir fakat kısa vadeli olacaktır.

Ateş grubundan olan burçlar; Şimdiye kadar ertelediğimiz bazı konular tekrar gündeme gelecek ve biraz bizim canımızı sıkacaktır. Özellikle iş alanımızda bize verilen görevleri en iyi şekilde yerine getirmeye özen göstermeliyiz.

Hava grubundan olan burçlar; Aşk, aile, eşler, çocuklar bu dönemde bizi epeyce meşgul edecektir. Üzerimizdeki sorumluluktan biraz sıkılabiliriz. Özgür irade ile hareket etmek isteyebiliriz fakat şartlar ve olanaklar buna pek izin vermeyecektir.

Terazi burcunda gerçekleşen Dolunay 'ın burçlara etkisi:

KOÇ

Sevgili Koçlar; Yaşanacak Dolunay döngüsünün Hava grubunda gerçekleşmesinden ötürü ruh halimizde bazı karışıklıklar meydana gelebilir. Aşk hayatımızda inişler çıkışlar, inatlaşmalar ve fikir çatışmaları gündemde olabilir. Her şeyden önce kendimizi düşünmemiz gerektiğini anlayacağız. Finansal olarak bereketli bir dönemdir fakat biz yine de harcamalarımızı çok dikkatli yapmalıyız, kimseye borç vermemeliyiz. Kredi çekmek ya da borç almak ta doğru değildir.

BOĞA

Sevgili Boğalar; Mağdur edildiğimizi düşündüğümüz bir konu bizi manevi olarak epeyce yorabilir. Kısa süre içinde kendi hakkımızı savunmaya geçeceğiz ve başarılı olacağız. Özellikle ikili ilişkilerde ayrılık yaşadığımız biri varsa, bu dönemde tekrar bize dönüş yapabilir ancak şunu unutmayalım ki, emin olalım bizi en kısa sürede tekrar üzecektir. İlişkisi olmayanlar ise yeni bir aşka yelken açabilirler. Finansal konularda durgun bir süreçtir. Ev ile ilgili hesapta olmayan harcamalar gündemde olabilir.

İKİZLER

Sevgili İkizler; Bu dönemde hem kendimize hem de başkalarına karşı haksızlık etmemeye dikkat etmeliyiz. Ani çıkışlarımız, söylemlerimizden dolayı sonra pişman olabiliriz. Özellikle iş hayatımızda hem hırslı olmak hem de samimi bir tavır içinde olmak isteyebiliriz ancak bu durum bizi başarıya götürmeyecektir. Karşımızdaki insanlar böyle bir tutum içinde olduğumuzda duygularımızı sahte bulabilirler. Her iki duyguyu da barındırabiliriz ancak her şeyi dozunda yaşamakta fayda vardır.

YENGEÇ

Sevgili Yengeçler; İş ve kariyer alanımızda belirlediğimiz bir konum varsa, bu konum için elimizden geldiğince çabalayacağız ve sonucunu olumlu şekilde alacağız. Sosyal hayatımızdan uzak bir dönem yaşayacağız fakat el becerileri içeren alanlarda kendimizi geliştireceğiz. Yabancı dil öğrenmek için kurslara başlayabiliriz. Aşk hayatımızda durağanlık söz konusudur. İç dünyamızda yaşamak isteyeceğiz fakat yoğunluk buna izin vermeyecektir. Elimizdeki işleri bitirmek için uygun bir dönemdir.

ASLAN

Sevgili Aslanlar; Bu dönemde kendimizi oldukça değerli görmek insan ilişkilerimizi olumsuz etkileyebilir. İş ve kariyer alanında üzerimize düşen görevleri zamanında ve çok dikkatli şekilde yerine getirme zamanıdır. Aksi takdirde beklenmedik gerginlikler yaşayabiliriz. İkili ilişkimizde karşı tarafla aramıza biraz mesafe koymak ve yalnız kalmak isteyebiliriz. Bu durum karşı tarafın pek hoşuna gitmeyecektir. İlişki hakkında duygu ve düşüncelerimizi samimi şekilde dile getirmekte fayda vardır.

BAŞAK

Sevgili Başaklar; Yaşanacak Dolunay döngüsü Hukuki konuları, adaleti temsil etmesinden dolayı, Hukuki konularda beklenen bir dava sonucu varsa iyi haber gelecektir. Özgürlüğümüz bu süreçte büyük önem taşımaktadır. Kişiliğimizden ödün vermeden ve kendi bildiğimiz doğruda ilerlemeyi hedef belirleyeceğiz ve her ne olursa olsun, yakınlarımızın verdiği tavsiyeleri dinlemeden hareket edeceğiz. Bazen iç sesimizi dinlemek bizi doğru yola götürür.

TERAZİ

Sevgili Teraziler; Yaşanacak Dolunay döngüsü bizi olduğumuzdan daha stresli, kırıcı ve bencil yapabilir. Özellikle iş hayatımızda iletişimlerimizi pozitif ve sakin kalarak yapmalıyız. Finansal sorunlarla ilgili bir çözüm arıyorsak, önümüzdeki hafta harekete geçmek daha olumlu olacaktır. Özellikle Terazi kadınları, dost bildiğimiz bazı kişilerden beklenmedik olumsuz çıkışlarla karşılaşabiliriz. Bu durum bizi olumsuz etkileyebilir, karşı tarafa olan güvenimiz sarsılabilir. Çocuk isteyenler için uygun bir dönemdir.

AKREP

Sevgili Akrepler; Aile içinde kopmalar, ayrılıklar, iş konusunda ortaklarla aramızda sorunlar, hedefe ulaşmak için gerektiğinde zorlanmalara karşı direnmek gündemde olacaktır.  Ani verilen evlilik ya da boşanma kararları olabilir. Bu konularla ilgili iyice düşünüp karar vermeliyiz. Sonuç bizi olumsuz etkileyebilir. Pişmanlıklar yaşamamak için yaşadığımız olayı ertelemek ve göz ardı etmek en doğru seçimdir. Finansal olarak elimiz dara düşebilir. Gereksiz harcamalar yapmak ruhumuzu rahatlatabilir fakat önümüzdeki günlerimizi de düşünmek zorundayız.

YAY

Sevgili Yaylar; Bu dönemde etrafımızda yaşanan skandal sayılacak olaylara şahitlik edebilir, bu sorunlu konu hakkında fikirlerimizi beyan edebiliriz. Sosyal çevremizde olup bitenler gündelik hayatımızı epeyce meşgul edecektir. İş alanımızda toplu eylemlerden uzak durmalıyız. Sorunlarımızı birey olarak gereken kişilere iletmek daha doğru olacaktır. İkili ilişkilerde uzun zamandır devam eden sorunlara artık bir nokta koymak isteyebiliriz. Sonuç ne olursa olsun bizim hayrımıza olacaktır. Doğru ve sağlıklı kararlar verebilecek enerjiye sahibiz.

OĞLAK

Sevgili Oğlaklar; Bu süreçte yaşam sevincimiz hızla artmaya devam edecektir. Zihinsel girişimler gerektiren olaylarda çok akıllıca ve yaratıcı şekilde hareket ederek, kendimizi daha güçlü ve toplum içinde daha iyi konumda hissedebiliriz. Bu durum kendimize olan güvenimizin daha da artmasına vesile olacaktır ve uzun süre bunun tadını çıkaracağız. İşveren Oğlaklar ise çalışanları ile arlarında ki sorunlara çözüm bulacaktır. Ekip halinde yapılan işlerden büyük kazanç elde edilebilir.

KOVA

Sevgili Kovalar; Yaşanacak Dolunay döngüsünde kendimizi savunmakta zorlanabilir, haksız yere suçlanabiliriz. Bu süreçte var olan işimizden uzaklaşmaya başlayabiliriz. Sessiz kalmak yerine sakin bir şekilde kendimizi savunmak, yapacağımız en doğru adım olacaktır. Üst düzey yöneticiler pasif kalmamızdan hoşnut olmayacaktır. Aşk hayatımızda beklenmedik gelişmeler karşısında çok mutlu ve huzurlu bir dönem yaşayabiliriz. Uzun süredir duygularını açmasını beklediğimiz kişinin bize açılması an meselesidir.

BALIK

Sevgili Balıklar; Bu dönemde istenmeyen olaylar yaşamamak adına kendi iç dünyamızda vakit geçirmek için uygun bir dönemdir. Etrafımızdaki kişilerin en gizli sırlarını öğrenebiliriz ve o kişiler hakkındaki düşüncelerimiz tamamen değişebilir. İş ve kariyer alanında üst düzey yöneticilerle aramızda ki bağlarda güçlenmeler olacak ve güzel gelişmelere şahit olacağız. Finansal olarak beklediğimiz bir para varsa, gelmesinde tarih olarak gecikmeler yaşanabilir. Görsel açıdan dikkat çeken bir süreçteyiz.

Terazi burcunda ki Dolunay ile ilgili detaylı bilgi almak ve hayatınız üzerindeki etkilerini öğrenmek için uzmanlarımıza danışabilirsiniz.