Bahar ayında böyle güzel bir döngünün bizlere en fazla iş alanımızla ilgili çok güzel ve olumlu açılar verdiğini söylemek isterim. Önümüzdeki 15 gün boyunca etkisini bizlere gösterecektir.

Bu dönemde Boğa burcunun sabit özelliklerini tüm burçlar üzerinde hissedecektir. Boğa burcu keyfine düşkün, yemeyi içmeyi seven, kendini parasal anlamda garantiye almak isteyen, konforlu bir evde yaşamak adına çaba harcayan ve ilişkilerine her açıdan önem veren bir karakter yapısına sahip olduğundan dolayı Yeni ay süresince bizde bu duygularla kavrulacağız. Genel anlamda tüm burçlar sadece kendisini düşünerek hareket edecek, kimse için kendini çok fazla yıpratmamaya özen gösterecektir.

Özellikle parasal konularda hepimiz büyük destekler alabiliriz, hayatın hızlı akışından kendimizi arındırmak isteyebiliriz. Kilo almaya meyilli bir sürece girmekteyiz. Boğa burcunun en büyük özelliği olan yemek isteği sayesinde bu dönemde rejimde olanlar pekiyi sonuçlar almayabilirler. Sanatsal faaliyetler daha fazla ilgimizi çekebilir, toprakla daha fazla yakın temasta bulunabiliriz. Mevcut durumumuzu koruma içgüdüsü barındıracağız. Az hareket ederek, çok daha fazla işler halletmeye çalışacağız yani aklımızı kullanmak bedenimizi yormaktan daha çok tercih edeceğiz.

Boğa burcunda gerçekleşecek Yeni ay döngüsünün burçlar üzerindeki etkileri;

KOÇ

Sevgili Koçlar; bu dönemde işimizle ilgili kafamızı karıştıran hangi konular varsa mutlaka çözüm bulabileceğiz. İşimizi değiştirmek istiyorsak hemen harekete geçebiliriz. İş yerindeki konumumuzla ilgili de güzel gelişmeler yaşayabiliriz. Her zamankinden daha hassas ve sakin olabiliriz. Arınma çalışmaları yapmak için de uygun bir süreçtir. Geçmişte yaptığımız ve pişmanlık duyduğumuz her konuları iyileştirici bir özelliğe sahip olabiliriz. Dargın olduğumuz tüm insanlarla barışmak için adım atabiliriz.

BOĞA

Sevgili Boğalar; burcumuzda gerçekleşecek olan Yeni ay döngüsünde doğa ile daha fazla iç içe olmak isteyebiliriz. Aşk hayatımızda olumlu gelişmeler söz konusu olacaktır. Geçmişte kalan bir ilişkimiz tekrar gündeme gelebilir. Var olan genel hayatımızda güzel gelişmeler yaşayabiliriz. Finansal konularda çok şanslı bir döngüye girmekteyiz. Alım satım işlerimizde kazançlar elde edebiliriz. Yeme ve içmeye çok özen göstermeliyiz. Her zamankinden daha rahat bir ruh halinde olacağımız için kilo almaya çok müsait olabiliriz.

İKİZLER

Sevgili İkizler; eğitim, öğretim ve özellikle seyahatlerle ilgili konularda bazı sorunlar yaşayabiliriz. Maddi gelirle ilgili sıkıntılarımız varsa bu dönemde çözüm bulmaya meyilli olabiliriz. Ticari faaliyetlerdeki durağanlık bizi çok daha fazla yormaya başlayabilir. Aile büyüklerimizin bizden sakladığı bazı konular varsa ortaya çıkacaktır. Bu durum aslında bizim için çok zor gibi dursa da hayrımıza olduğunu asla unutmamalıyız. Aşk hayatımızda ise renkli ve keyifli bir süreç bizi beklemektedir.

YENGEÇ

Sevgili Yengeçler; şimdiye kadar çaba harcadığımız ve asla sonuç alamadığımız, hatta artık ümidimizi kestiğimiz tüm konularla ilgili olumlu gelişmeler söz konusu olacaktır. Yeni ay enerjisi aktif olduğu sürece ettiğimiz duaların kabul olması muhtemeldir. Kendimizi her ne kadar şanssız hissetsek de, bu döngüde hiç te öyle olmadığını göreceğiz. Kalıcı kazançlar elde edebilir, işimizden farklı bir işe daha el atabiliriz. Ruhani sıkıntılarımız varsa artık arınmaya başlayacağız. Yurtdışı bağlantılı işler yapıyorsak bizi mutlu edecek güzel gelişmeler yaşayabiliriz.

ASLAN

Sevgili Aslanlar; yaşanacak Yeni ay döngüsü sil baştan yapıp, yeni başlangıçlar yapmak adına bizi büyük ölçüde destekleyecektir. Bu değişim içinde asla aceleci olmamaya özen göstermeliyiz. Tez canlı olmak bizi zarara sürükleyebilir. Yeni bir iş teklifi alırsak mutlaka kabul etmeliyiz zaten evren bizi bu konuda destekleyecektir. Yaşam kalitemizi bir üst seviyeye taşıyacak fırsatlarla karşılaşabiliriz. Üst düzey yöneticilerle iletişimlerimizi bir üst seviyeye getirebilecek yüksek enerjiye sahip olabiliriz.

BAŞAK

Sevgili Başaklar; özellikle eğitim ve iş alanlarında başarı elde etmek adına en şanslı burçlardan bir tanesiyiz. Var olan işimize terfi alabilir ya da uzmanlaşabiliriz. Bu durum bizim belki de uzun zamandır beklediğimiz bir durumdu. Yeni ay döngüsünün başlaması ile bu konuyla ilgili şans kapılarımızda sonuna kadar açılmaya başlayacaktır. Yeni bir eve taşınmak, şehir değişikliği yapmak ya da eğitim almak gibi isteklerimiz varsa mutlaka olumlu sonuçlar alacağız. Aşk hayatımızda ise hareketlilik söz konusu olacaktır.

TERAZİ

Sevgili Teraziler; parasal konularda büyük destekler alabiliriz. Para ile ilgili beklentilerimizin çok daha üstünde verim alabileceğiz. Ortak işler yapıyorsak mutlaka planlı hareket etmeliyiz. Sistemimizi bozacak herhangi bir rahatlığa düşersek tüm kazançlarımız tehlikeye girebilir. Yeni ay döngüsü bize hiç durmadan, yılmadan yolumuza devam etmemiz gerektiğini vurgulamaktadır. Ruhsal olarak sıkıntılarımız varsa bu döngü ile kendimizi daha dirençli hissedebiliriz. Bol bol arınma çalışmaları yapmak bizi iyileştirecektir.

AKREP

Sevgili Akrepler; yeni bir işe adım atmak isteyen Akrepler için uygun bir dönemdir. Var olan işinden sıkılmış ya da istediği gibi kazanç elde edemeyen Akrep burçları yeni arayışlar içine girebilir, güçlü ortaklıklar kurabilirler. Yatırım yapmamız gereken işler olsa da çevremizden bu konuyla ilgili büyük destekler alabiliriz. Aşk hayatımızda ise yalnız olan Akrepler için verimli bir dönemdir. Karşı cinsin algıları bize her zamankinden çok daha fazla olacaktır.  

YAY

Sevgili Yaylar; geleceğe dair planlarımız varsa bu döngüde mutlaka olumlu şekilde gelişmeler yaşayabiliriz. Ev ve iş ortamımızı düzenleyici fırsatlar yakalayabiliriz. Evde tadilat, bahçe düzeni gibi konular ilgimizi çekebilir. Yoğun iş tempomuzdan kaynaklı olarak sağlığımızı ihmal ettiğimizi düşünebilir, kendimize daha fazla özen göstermeye başlayabiliriz. Şanslı bir süreçteyiz ancak bizler yine de her konuda temkinli olmaya dikkat etmeliyiz.

OĞLAK

Sevgili Oğlaklar; eğlenmek, keyifli zamanlar geçirmek, evlilik, eğitim ve iş hayatımızda güzel gelişmeler yaşayabiliriz. Evli olan Oğlaklar bebek müjdesi alabilirler. Aile içindeki duruşumuz çok daha kıymetli olacaktır. İş alanımızda ortak yaptığımız işlerde sorunlar varsa çözüm bulabileceğiz. Parasal konularda ise alım satım işlerimiz varsa kazanç elde edebiliriz. Yatırım yapmamız gerekiyor ancak endişe duyuyorsak, bu duyguyu bir kenara bırakma ve cesur olma zamanıdır.

KOVA

Sevgili Kovalar; aile içinde bir mirasla ilgili beklediğimiz bir haber varsa bu döngüde bize ulaşacaktır. Bu haber sonrası hayatımızda büyük değişimler yaşayabiliriz. Evlilik kararı almak gündemde olurken, problemlerle dolu evliliklerde bitme durumuna kadar gelebilir. Bu süreçte acele karar vermemeye, konuyu zamana yaymaya özen göstermeliyiz. Finansal konularda oldukça başarılı ve bereketliyiz. Sosyal çevremizden uzaklaşıp, kendi iç dünyamıza dönüş yaşayabiliriz.

BALIK

Sevgili Balıklar; yalnız olan Balıklar yeni bir ilişkiye başlayabilirler ancak bu konuyu enine boyuna düşünüp hareket etmeliyiz. Bunun en büyük sebebi ise alacağımız her karar hayatımızda uzun süre kalacaktır ve bu yüzden sağlıklı düşünmek zorundayız. Finansal konularda bizi üzen bir durum varsa çözüme kavuşacaktır. Kısa tatil planları yapabilir ya da sevdiğimiz dostlarımızla kaliteli zamanlar geçirmek adına keyifli organizasyonlar yapabiliriz.

Yeni ay ile ilgili detaylı bilgi almak ve hayatınız üzerindeki etkilerini öğrenmek için uzmanlarımıza danışabilirsiniz.