Her Yeni ay kendi içinde farklı etkileşimler yaratmaktadır. Bazen Yeni ay bizlere genel anlamda iyi ve olumlu etkiler yaratırken, bazen de güçlü ve sert etkiler altında kalabiliriz. Bunu ayırt etmemiz aslında hiç de zor değildir. Hangi burçta bu döngü gerçekleşiyorsa, o burcun özelliklerinin neler olduğunu bilmemiz yeterli olmaktadır. Aslında anlatmak istediğim şey bu döngü Koç burcunda gerçekleşeceği için Koç burcunun atılgan, hırslı, her daim savaşmaya hazır, atik cesaretli karakterini hepimiz bu döngüde üzerimizde hissedeceğiz.

İş ve kariyer alanımızda bizleri hareketlilik beklemektedir. Bireysel ya da ekip halinde olan tüm işlere cesaretli, hevesli ve endişe duymadan, enerjimizin güçlü olacağı bir etki ile adımlar atacağız. Yeni işlere adım atmak istiyorsak ve şimdiye kadar endişe duyuyorsak öz güvenimiz artacak ve daha aktif olabileceğiz. Tecrübelerimizi konuşturacağımız bu döngüde Ateş enerjisini üzerimizde hissedeceğiz. Sorumluluklarımız artabilir, bu durumun üstesinden gelebilecek gücümüz olacaktır.

Finansal konularda daha fazla kazanmamızın hiç zor olmayacağını anlayabiliriz. Her şey biraz daha fazla hızlı ilerleyebilir fakat biz bu sürece ayak uydurabileceğiz. Özellikle ticari alanlarda sıkıntılar yaşıyor, engellerle karşılaşıyorsak bu süreçte cesaretli olup, risk alabileceğiz.

Koç Yeni ayı'nın Burçlar Üzerindeki etkileri;

KOÇ

Sevgili Koçlar; bu döngüde en fazla etkileri bizler alacağız. Burcumuzda gerçekleşecek olan Yeni ay döngüsünde önemli kararlar alabilir, hayatımızı büyük ölçüde etkileyecek değişimler yapabiliriz. Yeni başlangıçlar yapmak belki etrafımızda eleştirilere sebep olabilir fakat bizler bu cesareti gösterip, bu kişilere bazı konularda örnek bir karakter olabiliriz. Aşk hayatımızda hareketlenmeler söz konusu olurken, karşı cinsin bize olan ilgisi artabilir. Finansal olarak güçlü bir etki almaktayız.

BOĞA

Sevgili Boğalar; bu döngü bizleri biraz kendi iç dünyamıza itebilir. Geçmişte yaşadığımız bazı olayların etkisinden pek kurtulamadığımız bu döngüde daha fazla netlik kazanacak, bizlerde bunun farkına varacağız. Belki biraz dış dünyadan kopacağı fakat kendimizi toparladığımızda, arınmış, kendine gelmiş, iyiyi ve kötüyü daha iyi ayırt edebilen bir birey olarak hayatımıza devam edeceğiz. Ayrıldığımız fakat halen özlem duyduğumuz biri varsa onunla tekrar deneyebiliriz.

İKİZLER

Sevgili İkizler; yönetici gezegenimiz olan Merkür de bu döngüde Koç burcunda seyrine devam ettiği için Yeni ay bizlere çok güzel ve güçlü etkiler verecektir. Özellikle geleceğe dair yatırım yapma konusunda alacağımız destekler bizi oldukça mutlu edecektir. Sosyal çevremizde yeni tanışmalar söz konusu olacaktır. Daha fazla iletişimde olabilir, iş alanımızla ilgili bu kişilerden güzel destekler alabiliriz. Finansal konularda kalıcı kazançlar elde edebiliriz.

YENGEÇ

Sevgili Yengeçler; toplum içindeki duruşumuzu, işimizdeki büyümeleri bize bu döngü verebilir. Güçlü bir etkiye sahip olacağımız için gereken cesareti göstereceğiz. Finansal konularda kendimize belirlediğimiz bir yol haritası varsa bu döngü de şans bizden yana olacaktır. Kazançlar elde ederken, etrafımızdaki bazı insanlara da maddi desteklerde bulunabiliriz. Aşk hayatımızda yalnız olan Yengeçleri değişik ve macera dolu bir ilişki beklemektedir.

ASLAN

Sevgili Aslanlar; yaşanacak Yeni ay döngüsü aslında bizleri dış dünya ile iletişimlerimizde oldukça iyi etkileyecektir. Kendimizi ifade etmekte hem başarılı olacak hem de yeni dostlar da edineceğiz. Toplumdaki duruşumuzun bir üst seviyeye çıkmasında işimize verdiğimiz değer ve çok çalışmamızdan kaynaklı olacaktır. Mesai saatlerimizde artışlar olurken, bunun karşılığını bizi mutlu edecek şekilde alacağız. Aşk hayatımızda ise durağanlık söz konusu olacaktır.

BAŞAK

Sevgili Başaklar; bizlerin de aynı İkizler burcu gibi yönetici gezegenimiz Merkür olduğundan dolayı bu döngü çok güçlü şekilde destekleyecektir. Özellikle para konularında çok şanslı olacağız. İş ortaklıkları kurabilir, yeni iş teklifleri alabiliriz. Kredi almak ya da uzun süredir hedeflediğimiz bazı para konuları varsa mutlaka adım atacak, başarılı ve kazançlı olacağız. Bu süreçte elimizden geldiğince para enerjimizi harekete geçirecek atılımlarda bulunmaya özen göstermeliyiz.

TERAZİ

Sevgili Teraziler; Yeni ay döngüsü bizleri özellikle ikili ilişkiler konusunda ve iletişimlerde oldukça fazla destekleyecektir. Aşk hayatımızın yanı sıra ortaklıklar, iş arkadaşlarımız, ailemizle ilgili konularda öncülük yapabilir, kriz yönetme konusunda başarılı ve çözüm odaklı hareket edebiliriz. Güzel ve ikna edici iletişimlerimiz sayesinde yeni ortaklıklar kurabilir ya da önemli müşteriler edinebiliriz. Yalnız olan Teraziler ise bu döngüde çok mutlu olacakları yeni bir ilişkiye başlayabilirler.

AKREP

Sevgili Akrepler; yolunda gitmeyen bir ilişkimiz varsa mutlaka iyileşmeler gündem olacaktır. Yalnız olan Akrepler bu şekilde devam etmeyi tercih edebilirler. Günlük rutin işlerimizde yenilikler yapabiliriz. Hayatımızın tüm alanında bazı değişimler yapmak isteyebiliriz. Spora, rejime başlamak ve kötü alışkanlıklarımızdan kurtulmak için hayırlı bir döngüdür. Finansal konularda her şey yolunda ilerleyecektir. Geçmişten aldığımız dersler bizi her konuda başarıya götürecektir.

YAY

Sevgili Yaylar; bu döngüde şimdiye kadar ertelediğimiz birçok konularla ilgili harekete geçebiliriz. Özellikle iş alanımızda biriken ve bizi bekleyen bazı işlerimizi artık bitirme kararı alabiliriz. Önümüze yeni olanaklar çıkabilir. Yeni iş teklifi, ortaklık, yeni bir birliktelik gibi alanlarda şansımız oldukça yüksek olacaktır. Evrenin bize sunduğu tüm fırsatları değerlendirebilecek güce ve cesarete sahip olabiliriz.

OĞLAK

Sevgili Oğlaklar; kendimizi çok daha rahat hissedebiliriz. Bireysel olarak çok başarılı olacağımız bir süreçteyiz. Ailemizle ve bizi yakından ilgilendiren konularla karşılaşabiliriz. Ailemizden ayrı bir eve taşınabilir ya da ailemizin yanına yerleşebiliriz. Evimizde daha fazla vakit geçirebiliriz. İş arayanlar yeni iş bulabilirler ve bu iş evimizden çalışmayı bizlere sunabilir. Anlaşmalar, sözleşmeler, kontratlar konusunda da hareketli bir döngü olabilir.

KOVA

Sevgili Kovalar; uzun zamandır durağan ilerleyen hayatımızda ciddi kararlar alabilir, bu durağanlığı değiştirmek isteyebiliriz. Para bizim için her zamankinden daha fazla önem kazanacaktır. Ek işler arayışına girebiliriz. Var olan işimizde bazı değişiklikler yapmak zorunda kalabiliriz. Kendi iş yerimiz varsa yatırımlar yapabiliriz. Aşk hayatımızda ise güzel gelişmeler olacaktır. Var olan ilişkimiz varsa evlilik kararı alabilir ya da ailelerin tanışması için harekete geçebiliriz.

BALIK

Sevgili Balıklar; özellikle maddi konularda çok güçlü etkiler alacağımız bu döngüde geleceğe dair planlar yapabilir, kendimizi oldukça güçlü ve huzurlu hissedebiliriz. Aile büyüklerinin bazı sorunlarına yardımcı olabilir, evcil bir dost edinebiliriz. Evimizle yakından ilgilenebiliriz. Boya, tadilat, eşya değişimi gibi işler de moralimizi ve enerjimizi yükseltecektir. Aşk hayatımızda ise yeni bir aşk arayışı içine girebiliriz. 

Koç burcunda gerçekleşen Yeni Ay ile ilgili detaylı bilgi almak ve hayatınız üzerindeki etkilerini öğrenmek isterseniz uzmanlarımıza danışabilirsiniz.