Korkularımızı, endişelerimizi tek başına düşünmekten ziyade etrafımızdaki kişilerle paylaşacağız. Sorunları tek başımıza halletmekten uzaklaşacağız.

Toplu eylemlere, topluca alınan kararlara daha yatkın olacağız. Yeni başlangıçlar her zaman Yeni ay döngüsünde olduğunu düşünürsek ve Balık burcunda olacağından dolayı sevgi, sadakat, uyumlu ilişkiler gündemde olacaktır. Her zamankinden daha romantik ve anlayışlı bir tutum sergileyeceğiz.

İş ve kariyer alanımızda durağanlık söz konusu olurken, her şey tam da istediğimiz gibi ilerleyecektir. Yeni iş arayışında olanlar ise bu döngüyü değerlendirmelidir çünkü iletişimlerde iş tecrübemizin yanı sıra duruşumuz, sergilediğimiz tavırlar, söylemler de karşı tarafı etkileyebilecektir.

Finansal konularda bolluk ve bereket için evren bize çok büyük destek verecektir. Yeni yatırımlar için uygun bir süreçtir. Uzun süredir alamadığımız ya da satamadığımız bir şeyle ilgili olumlu gelişmeler olacaktır. Evimizle ilgili bazı değişiklikler yapmak için harcamalar da yapabiliriz.

Yeni ay'ın Burçlar Üzerindeki Etkileri;

KOÇ

Sevgili Koçlar; yaşanan döngüden kaynaklı olarak hayatın akışına kendimizi bırakabilir, olaylar daha sakin ve sessiz kalarak karşılık verebiliriz. Bu durum bizi rahatlatacaktır. Moralimiz yüksek olacak ve bu rahatlık hoşumuza gidecektir. İş ve kariyer alanımızda da sakinliğimizi koruyabileceğiz. Üzerimizdeki sorumluluklarda artışlar olabilir. Üst düzey yöneticilerle aramızdaki bağlar daha da güçlenecektir. Finansal olarak şanslı bir süreçteyiz.

BOĞA

Sevgili Boğalar; özellikle iletişim konularında insanlarla güçlü bağlar kurabilir, yeni dostluklar, iş arkadaşları edinebiliriz. Toplum içinde duruşumuz kabul görebiliriz. İş ve kariyer alanımızda ise zam alma ya da konum atlama gibi güzel gelişmeler olabilir. Yeni iş arayışına girmek isteyenler hızlı iletişimler içinde bulunabilir, yaşam kalitemizi yükseltecek bir iş bulabiliriz. Aşk hayatımızda yeni bir ilişkiye başlayabiliriz. Kısa sürede bu ilişki sağlam temeller üzerine kurulacaktır.

İKİZLER

Sevgili İkizler; yeni bir yaşam için düşüncelerimiz netleşmeye başlayacaktır. Şehir değişikliği ya da evimizi taşımak gibi konular gündemde olacaktır. Para akışımızda hızlanmalar olacaktır. Alım satım işlerimiz varsa bu döngüde çözümlemeye özen göstermeliyiz çünkü şans bizden yana olacak ve istediğimiz gibi ilerleyecektir. Aşk hayatımızda ise var olan ilişkimizi farklı bir boyuta taşıyabiliriz. Evlilik, nişan, ailelerin tanışması gibi hayırlı gelişmeler olabilir.

YENGEÇ

Sevgili Yengeçler; grubumuzda gerçekleşecek olan Yeni ay döngüsünün bize sunacağı fırsatlar saymakla bitmez. Önemli olan bu fırsatları doğru zamanda ve yerde kullanabilmemizdir. İş ve kariyer alanımızda değişiklik yapmak istiyorsak hedeflediğimiz noktalara erişebilmek için evren bize sunacak ve işimiz kolaylaşacaktır. Aşk hayatımızda ise yalnız olan Yengeçler için keyifli bir döngü olacaktır. Karşı cinsin algıları bize daha fazla açık olacaktır. Estetik konularına yönelebiliriz.

ASLAN

Sevgili Aslanlar;  Yaşanacak Yeni ay döngüsünden kaynaklı ruhsal anlamda biraz enerjimizin düşük olması muhtemeldir.  Hareketli ve yüksek enerjiye sahip bir Aslan olarak böyle bir ruh halinde olmaktan sıkılabiliriz fakat en fazla bizi mutlu eden unsur aşk hayatımızda olumlu gelişmeler yaşanacak olmasıdır. Duygusal ve huzur veren bir ilişkimiz varsa yolumuza devam edeceğiz ancak yalnız olanlar dost tavsiyesi ile yeni biriyle tanışabilirler. Uzun vadeli bir ilişki olacaktır.

BAŞAK

Sevgili Başaklar; yaşanacak Yeni ay döngüsünde sosyal hayatımızda renklenmeler ve hareketlenmeler olacaktır. Boş vakitlerimizi evimizden çok dışarıda, sevdiklerimizle vakit geçirebiliriz. Sosyal çevremizle uzun süredir iş yoğunluğundan görüşemiyorsak, bu süreçte keyifli sosyal faaliyetlerde, güzel organizasyonlarda onlarla bulunabiliriz. Finansal olarak durağan ilerleyen para enerjimiz de hızlanmalar olacaktır.

TERAZİ

Sevgili Teraziler; bu döngüde duygusal hayatımızla ilgili güzel ve net kararlar alabiliriz. Bize sürekli sorun teşkil eden, bizi üzen ve geleceği olmadığını bildiğimiz ilişkiyi bitirebiliriz. Bu ilişki bittiğinde kendimizi özgür hissedebiliriz. İş ve kariyer alanımızda iş yeri sahibi olanlar için kazançlı bir dönem olacaktır. Alacak verecek işlerimizde hızlanmalar olacaktır. Evcil bir dost edinebiliriz ya da var olan dostlarımızın sağlığı ile ilgilenebiliriz.

AKREP

Sevgili Akrepler; bu dönemde ailemizle daha fazla vakit geçirebiliriz. Uzun süredir ihmal ettiğimiz aile bireyleri ile yakından ilgilenirken, maddi desteklerde de bulunabiliriz. İş ve kariyer alanında iş arayanlar çok acil karar vermemelidir. İlerleyen günlerde bizi mutlu edecek güzel bir iş bulabiliriz. Ortak yapılan işlerde kazançlar elde edebiliriz. Ekip halinde yapılan işlerde uyumlu olmamız bizi vazgeçilmez yapabilir. Çocuk isteyenler için uygun bir süreçtir.

YAY

Sevgili Yaylar; Yeni ay döngüsü bize finansal konularda çok büyük ve güzel kapılar açılmasına vesile olacaktır. Ev, araba, arsa almak isteyenler hem alabilecekler hem de kredi çekmek ya da borç almak zorunda olanlar da isteklerine kavuşacaklardır. Aile büyüklerinin bazı sorunları ile yakından ilgilenebiliriz. Yoğun iş tempomuz bizi beden olarak çok fazla yorabilir. Uyku ve beslenme düzenimizi yeniden gözden geçirebiliriz.

OĞLAK

Sevgili Oğlaklar; hayatımızla ilgili bazı kararlar almak zorunda kalabiliriz. Bu kararı çok aniden alırken, mantığımız kadar duygularımızı da ön planda tutmalıyız. Balık burcunda yaşanan Yeni ay döngüsü bizi her zamankinden daha enerjik ve duygusal hale getirebilir ve bu yüzden iş hayatımızda mantıklı hareket etmek daha sağlıklı olacaktır. İş alanında duygusal davranmak bize zarar getirebilir. Para akışımız olması gerektiği gibi ilerleyecektir.

KOVA

Sevgili Kovalar; her ne kadar hareketli ve yoğun bir dönem yaşayacak olsak ta, biz kendi iç dünyamızda yaşamayı tercih edebiliriz. Evimizle, ailemizler ilgilenmek, hobilerimize vakit ayırmak bize büyük moral kaynağı olacaktır. Mesleğimizle ilgili bazı kararsızlıklarımız varsa kendimizi geliştirmek adına kurslara başlayabiliriz. Kilo vermek isteyenler de bu süreçte başlarsa, mutlaka olumlu cevap alacaklardır.

BALIK

Sevgili Balıklar; burcumuzda gerçekleşecek olan Yeni ay döngüsü bize bolluk, bereket, aşk da huzur mutluluk ve en önemlisi iç huzuru bize verecektir. Kendimize daha fazla değer vermemiz gerektiğinin farkına varabiliriz. Etrafımızda olup biten bazı tatsız olaylardan sıyrılmak aslında kendimize olan saygının da bir göstergesi olacaktır. İkili ilişkilerde karşı cinsin algıları bize açık olacaktır. Görsel olarak kendimizde değişiklikler yapmak için harekete geçebiliriz. Estetik operasyonlar daha çok dikkatimizi çekebilir.

Yeni ay ile ilgili detaylı bilgi almak ve hayatınız üzerindeki etkilerini öğrenmek için uzmanlarımıza danışabilirsiniz.