Bu sene gezegen hareketleri oldukça az görülmektedir. Genelde gezegen gerilemeleri, Güneş, Ay döngüleri hayatımızda bazen yolunda giden konuların ertelenmesine, iptal olmasına ya da tam tersi olarak hızla ilerlemesine sebep olmaktadır. Bu nedenle ne kadar az Retro yaşarsak, o kadar her şey yolunda ilerlemeye devam etmektedir. Her birimiz bu dönemden itibaren sağlık, aşk, kariyer, aile gibi konulardan farklı şekilde etkileneceğiz. 

Her burcun kendi içinde neye ihtiyacı olduğu ya da onları nelerin beklediği konusunda kısaca sizleri bilgilendirmeye çalışacağım.

KOÇ

Sevgili Koçlar; Bu seneye hızlı ve enerjik şekilde giriş yapan burçların en başında gelmekteyiz. Bu durumun bizi etkilediği en önemli unsur kendimizi ispat etmemiz, iş ve kariyer alanında hızla ilerlememizdir. İş alanında istediğimizi almakta zorlanmayacağız.

BOĞA

Sevgili Boğalar; Bizim için özellikle yaz aylarında başlayacak yeni aşklar yıl boyunca gündemimizi meşgul edecektir. Karşı cinsin algıları her daim bize karşı açık olacaktır.  Bunu iyi değerlendirdiğimiz sürece uzun vadeli birliktelikler yaşayabiliriz.

İKİZLER

Sevgili İkizler; Uzun zamandır hayallerinin peşinden koşan hırslı ve tez canlı İkizler burcu, maddi konularda düzenlemeye gitmemiz gerekmektedir. Elimize güzel paralar geçecektir fakat burada önemli olan doğru şekilde harcamak ya da doğru değerlendirmektir.

YENGEÇ

Sevgili Yengeçler; Bu yılın en şanslı burçlarından olan Yengeç burçları özellikle aşk ve aile içi konularında başarılar ve güzellikler bizleri beklemektedir. Köklü değişim yapmak isteyen Yengeçler ise evlilik ve çocuk sahibi olma konusunda bereketli bir döneme giriş yapmaktadırlar.

ASLAN

Sevgili Aslanlar; Geçen yıl çok yorulduk fakat bu yıl uzun bir aradan sonra kendi iç dünyamızda rahatlama ve ruhani arınma yaşamaktayız. Bu durum hayatımızın merkezi olan sevmek ve sevilmek konusunda bizi şanslı kılmaktadır. Sevgimizi saklamaktan vazgeçip, saf duygularımızla herkese yaklaşacağız.

BAŞAK

Sevgili Başaklar; Özellikle Başak burçları aslında çok eğlenceli ve esprili bir karaktere sahiptir ancak bu yönünü gösterebilmesi için kendini rahat hissetmelidir. Yalnız olan Başakları yeni bir aşk beklemektedir hem de tam bizim enerjimize uygun bir kişidir. İstediğimiz huzuru ve uyumu yakalayacağız.

TERAZİ

Sevgili Teraziler; Kariyer alanımızda önemli bir değişim bekliyorsak, bu dönemden itibaren her an her şey olabilir. Sanat, tasarım, dekorasyon gibi konulara eğilimi olanlar ise bu alanlarla ilgili yeni bir işe başlayabilirler. Para konusunda kazançlar elde edeceğiz.

AKREP

Sevgili Akrepler; Bu yılın en şanslı burçlarından olan Akrep burcu hem aşk hem de iş konusunda beklenmedik gelişmelere şahit olacaktır. Aşk bu yıl bizim hayatımızın merkezidir. İş alanında yapacağımız yatırımların geri dönüşü kazançlı olacaktır.

YAY

Sevgili Yaylar; Finansal konularda kendimizi güçlü hissedeceğimiz bu süreçte riske girebiliriz. Yeni ortaklıklardan, büyük kurumlarla çalışmaktan ya da sözleşmeler yapmaktan kaçınmamalıyız, kaygı endişe barındırmamalıyız çünkü evren bizden yana olacaktır.

OĞLAK

Sevgili Oğlaklar; Kendimizi genel olarak şanssız diye adlandırıyoruz fakat bu yıl hiç beklemediğimiz konulardan şans bizi bulacaktır. Kendimizle ilgili radikal kararlar alacağız. Bu kararlardan kendimiz bile çekineceğiz fakat yine de denemeye değer olduğunu düşünüp hareket edeceğiz. Şans bizden yanadır.

KOVA

Sevgili Kovalar; Özellikle aile içinde dargın olduğumuz kişilerle barış imzalayacağız. Bu durum bizim kendi dünyamızda daha mutlu olduğumuzu fark etmemize yarayacaktır. Ailenin bütünlüğünün her şeyin üstünde olduğunu anlayacağız.

BALIK

Sevgili Balıklar; En önemli özelliklerimizden biri olan duygusallığımızdan hiçbir şey kaybetmiyoruz fakat belki de ilk defa bu kadar bize olumlu sonuçlar getirdiğini göreceğiz. Aşk hayatımızda ters giden her konuya çözüm bulacağız sevgi, dürüstlük ve aşk kazanacaktır.