Dönüşüm yeniden başlamaya hazırlanıyor. Bu durum bizi kesinlikle ürkütmemeli, tam aksine bütün hayatımızla ilgili yenilikler ve ön görüler, analizler havada uçuşacaktır. Kimimiz bu yenilikleri kısa sürede hayatına almaya başlarken, bazılarımız ise yavaş yavaş etkilerini hissedecektir. Bunun sebebi ise, bahsettiğim gibi yeni bir döngüye girdik ve 2020 yılı bu döngünün ilk yılıdır. Hepimize kısa ya da uzun vade de tüm beklentilerimizi sunacak bir yıl olacaktır.  Dünya 22 yıllık yepyeni bir döngüye girmeye hazırlanırken, 2020 yılının yani yeni başlangıçlar yapılacak olan yılın bizlere aşk hayatımızla ilgili neler getireceğini kısaca sizlerle paylaşmak istiyorum.

Özellikle 2019 yılında yaşadığımız tutulmalar ve Retro hareketleri bizler her ne kadar istemesek te aşk hayatımızda inişler ve çıkışlar yaşamamıza sebep oldu. Var olan sorunlu ilişkileri kimimiz bitirdi, kimimiz de çaba harcayarak devam ettirmeyi seçti fakat bu yıl öyle bir süreç yaşayacağız ki, hemen hemen hepimiz kimsenin bizi üzmesine izin vermeyecek, tam aksine nasıl mutlu olduğumuza inanıyorsak, o yönde ilerleyeceğiz yani biraz bencil ama mutlu bireyler olacağız. Bu yıl genel olarak iş ve kariyer alanlarımız, evimiz, ailemiz önemli bir faktör olacaktır fakat aşk hayatımızı da bu karmaşanın içinde ihmal etmeyeceğiz. Herkes payına ne düşüyorsa alacak ve yoluna mutlu şekilde devam edecektir.

TOPRAK GRUBU

Toprak grubundan olan Boğa, Oğlak ve Başak burçlarını bu yıl çok değişik ve eğlenceli ilişkiler beklemektedir. Yalnız olanlarımız çok romantik ve ayaklarımızı yerden kesecek bir ilişkiye başlayabiliriz. Toprak grubu burçlarının en belirgin özelliklerinden olan duygusallığı hayatının diğer alanlarına taşıma unsuru bu yıl son bulacak, işi ve özel hayatı birbirinden ayırarak, her alana yeteri kadar zaman ayırmayı öğreneceklerdir. Bu durum detaycı ve otorite olan Toprak burçlarını da epeyce rahatlatacaktır. Özellikle kendi ile gurur duymayı seven burçlarımız, kendimizden bir üst seviyede insanlarla tanışma fırsatları yakalayacağız ve aradığımız mutluluğu da bu insanların içinden bulacağız. Evli olanlarımız ise eşi ile daha ılımlı, anlayış çerçevesinde ve huzur dolu bir yıl yaşayacaklardır. Bu duruma en büyük etken de parasal anlamda yol almamız ve güçlenmemiz olacaktır.

HAVA GRUBU

Bu yıl aşk alanımızda en çok yüzünün güleceği burçlar Hava grubundan olan burçlar olacaktır. İkizler, Terazi ve Kova burçları bu yıl hem moral olarak yüksek hem de bilinçli ve huzuru nerede bulacağını iyi bilen birer karakter olacaklardır. Geçmişte bizi üzen, yarım kalan ve şimdiki zamanımızı bile bizlere zehir eden duygulardan sıyrılıp, geçmişi geride bırakıp, yepyeni bir sayfa açacağız. Bu durum etrafımız tarafında da takdir toplayabilir. 2020 yılın yeni bir başlangıç olduğunu yazımın başında belirtmiştim ve işte tam bize uygun değişimlere ve yeniliklere hazır olmalıyız. Yeni bir aşk ve kısa zamanda evlilikle sonuçlanacak kararlar alıp, aşkımızın peşinden gidip ona sahip çıkmak adına yer değişikliği bile yapabiliriz. Sorunlu ilişkilerimizde artık dinleme zahmetinde bile bulunmayabiliriz, bizi üzüyor ya da zorluyorsa hemen ilişkiyi sonlandırmamız da an meselesidir. Bu durum hiç te üzülecek nitelikte olmayacak, duygusallığı bir kenara bırakıp, mantığımızla hareket edeceğiz ve ne kadar doğru karar verdiğimizi kısa zamanda anlayacağız.

SU GRUBU

Duygusallığı en üst seviyede yaşayan Su grubundan olan Yengeç, Akrep ve Balık burçları bu sene de duygularının esiri olabilirler. Bu yıl aslında bizi şaşırtan en büyük olay, etrafımızda ne kadar çok sevildiğimizi anlayacağımız bir yıl olacak olmasıdır. Var olan ilişkilerimizde olumlu yönde ilerlemeler söz konusu olurken, evli çiftler çocuk sahibi olmak isteyebilirler. Burada önemli olan tek unsur söylemlerimize dikkat etmemiz, karşı tarafı kırmamaya özen göstermemiz olmalıdır. İş alanımızda yaşayacağımız hareketlilikten kaynaklı aşırı yorgunluk etrafımızdaki kişilere karşı zaman zaman tahammülümüzün azalmasına sebep olabilir. Bu nedenle kime nasıl davranmamız gerektiğine dikkat etmeliyiz. Yalnız olanlar ise yılın ilk aylarında istedikleri gibi birini bulamayabilir fakat bahar ayları bizim için paha biçilmez bir aşk döngüsü yaşamamıza vesile olacaktır.

ATEŞ GRUBU

Bu yılın en hareketli, macera dolu ve keyifli burçları Ateş grubu burçları olacaktır. Koç, Aslan ve Yay burçları bu yıl resmen özgürlüklerini ilan edeceklerdir. Paylaşımcı yönümüz ortaya çıkacak, ilişkimizde hem arkadaş hem de sevgili olmayı başarabileceğiz ve bu durum bizlere her daim artı puan kazandıracaktır. Yeni ilişkiye başlayacak olanlar, bu kişiyle tanıştığında karşı taraf onların hoş görülü ve sevecen tavırlarından oldukça fazla etkilenecektir. Geçmişte kalan bazı ilişkilerimiz tekrar gün yüzüne çıkabilir fakat bu kadar yüksek enerjiye sahipken, eskiyi yenilemeye çalışmak pek doğru olmayabilir. Yeni enerjilere, faklı hayatlara daha fazla ihtiyacımız olduğunu unutmamalıyız. Ayrı olan eşlerin de tekrar bir araya gelmesi muhtemeldir. Karşı cinsin algılarının açık olması da kendimize görsel açıdan daha fazla özen göstermemizde etken olacaktır fakat doğallıktan yana olmalıyız, özellikle Ateş kadınları bu sene estetik operasyonlardan uzak durmalıdır. Küçük dokunuşlar bile doğal güzelliğimizi ortaya çıkabilir.

2020 yılının hepimize aşk, sağlık, başarı, bolluk ve bereket getirmesi dileği ile sevgiyle kalın.