29. derecede gerçekleşmesinden kaynaklı olarak çok fazla güçlü etkilere sahip bir süreç olacaktır. Sonlanmalar, bir konun bitişi, tamamlanmamış işlerin tamamlanması ve artık bu konu üzerinde hiçbir etkimizin kalmaması gibi durumlarla çok fazla karşılaşabiliriz. Kontrolsüz durumlar gündemde olabilir. Öfke kontrolümüzü kaybetmemiz, para enerjimizde ciddi derecede düşüşler de olabilir.

Sabit burçların en fazla etkilendiği bir döngüdeyiz. Boğa, Akrep ve Aslan burçları bu döngüden daha fazla etkilenebilirler. Dönüşüm enerjimiz çok yoğun yaşanabilir. Toplumsal konular, topluluklar, eylemler, gelecekle ilgili geliştiren, ileriye taşıyan konular gündemde olacaktır. İnsanlığa dair tüm olayların baş göstermesi biraz isyana sebep olabilir. Huzursuzluklar ortaya çıkaran bu Dolunay boyunca adaleti, hakkımızı savunmayı, isyankar ruh halimizin ortaya çıkmasının yanı sıra tüm dünyayı etkileyen çok önemli gelişmeler söz konusu olabilir.

İş hayatımız, eğitimlerimiz, aşk hayatımız hakkında çok fazla iniş çıkışlı ruhsal anlamda sorunlar yaşayabiliriz. Tüm dünyayı saran pandemi adına bazı haber trafikleri ortaya çıkabilir. Sosyal medya, dünya haberleri de çok fazla bizleri ilgilendirebilir. Yurt dışı ile ilgili bazı sorunlar da olabilir. Her ne olursa olsun her zaman sağduyulu davranmaya çok fazla özen göstermemiz gerekmektedir.

Burçlar Üzerinde ki Etkileri;

KOÇ
Sevgili Koçlar; gelecekle ilgili beklentilerimizin karşılanacağı bir süreçteyiz. Özellikle arkadaş çevremizde birkaç dostumuzla aramızda yaşanan olumsuz iletişimlerden kaynaklı olarak onlarla aramıza mesafe koyabiliriz. İş alanımızda hızlı bir süreç bizleri beklemektedir. Aşk hayatımızda ise bizi üzen ya da yoran her ne varsa hayatımızdan çıkarabiliriz. Bu kişi sevgilimiz bile olsa arkamıza dönüp bakmadan gidebiliriz.

BOĞA
Sevgili Boğalar; ilişkiler açısından şanslı bir döneme girmekteyiz. Olumlu fırsatlar karşımıza çıkabilir. Kariyer alanımızda hızlı gelişmeler yaşanırken, doğru kararlar almak adına asla acele etmemeliyiz. Yaptığımız bazı çalışmalarımızla hızlı değişimler söz konusu olabilir. Taşınmalar, ev de değişiklikler gündemde olacaktır. Finansal olarak bakıldığında paramızı doğru şekilde kullanarak çoğaltabiliriz. Aşk hayatımızda aniden evlilik kararı alabiliriz.

İKİZLER
Sevgili İkizler; manevi yönümüzün artacağı bir döngüye girmekteyiz. İş arayışı içinde olan İkizler için tahmin etmeyeceği kadar büyük bir kurum ya da bütçe olarak düşündüğümüzden çok daha fazla para kazanacağımız bir iş bulabilirler. Etrafımızda genel hayatımız olarak örnek bir kişilik olarak adlandırılabiliriz. Aşk hayatımız da bizleri bazı sıkıntılı günler beklemektedir. Kıskançlıklar, inatlaşmalar gündemimizi sarsabilir.

YENGEÇ

Sevgili Yengeçler; yaşanacak Dolunay döngüsü bizleri özellikle parasal konularda etkilemektedir. Miras, kredi almak ya da bir borca imza atmak gibi konularla karşılaşabiliriz ancak acele karar almaktan kaçınmalıyız. Alacağımız bir borç para varsa, bu paranın geri ödemesi için çok detaylı bir bütçe güncellemesi yapmak zorundayız. Asla risk içeren yatırımlar yapmamalıyız. İş alanımızda bizleri oldukça yorucu bir süreç beklemektedir.

ASLAN
Sevgili Aslanlar; bu döngüden en fazla etkilenen burçlardanız. İlişkilerimizde hızlı değişimler söz konusu olacaktır. Bitmesi gereken bazı ilişkilerimiz bitirebiliriz. Eşimiz, sevgilimiz adına bazı sorunlarla uğraşmak zorunda kalabiliriz. Yalnız olan Aslanlar da yeni bir ilişkiye başlayabilirler. Evimizle ilgili bazı sorunlar ortaya çıkabilir. Bu sorunlarla bir süre uğraşmak bizi ruhsal olarak yıpratabilir. Gezmek, tatil yapmak bu süreçte en fazla ihtiyaç duyacağımız konular olacaktır.

BAŞAK
Sevgili Başaklar; özellikle iş alanımızla ilgili tüm alanları ilgilendiren bir döngüdeyiz. İş alanımızda üzerimizdeki görevler artabilir ya da daha iyi bir teklif alıp başka yere geçiş yapabiliriz. Konu her ne olursa olsun paradan ziyade kariyerimizi yükseltmek adına adımlar atacağız. Parasal konularda kısa geçmişten bu yana gelen sıkıntılarımız bir süre daha devam edecektir. Sağlığımızla ilgili bazı sorunlar varsa iyileşmeler yaşayabiliriz.

TERAZİ
Sevgili Teraziler; bu Dolunay döngüsünde en şanslı burçlardan bir tanesiyiz. Eşimiz, sevgilimiz, çocuklarımızla ilgili herhangi bir sorun varsa mutlaka çözüme kavuşacaktır. Finansal konularda bizleri güzel gelişmeler beklemektedir ancak hırsımıza asla yenik düşmemeye özen göstermeliyiz. İş alanımızda ise daha fazla çalışmak, mesai saatlerimizin artması gibi konular gündemde olabilir.

AKREP
Sevgili Akrepler; Dolunay döngüsü bizleri en fazla ailevi konularda ve ev hayatımızla ilgili konularda etkilemektedir. Aniden aldığımız kararla yuva kurabiliriz, ev değişikliği yapabiliriz, evimizi satabilir ya da ev alabiliriz, evimizde büyük bir tadilata girebiliriz. İş ve kariyer alanımızda da aynı şeyler geçerlidir. Büyük bir değişim yaşayabiliriz. Bu değişim bizim isteğimiz dışında gelişebilir ancak ne olursa olsun bizi olumlu etkileyecektir.

YAY
Sevgili Yaylar; kişisel olarak güzel gelişmeler söz konusu olacaktır. Sadece bizleri ilgilendiren konularda başarılı olacağız. Görsel olarak kendimizde değişiklikler yapabiliriz. Karşı cinsin algıları bize karşı açık olacaktır. İnternet, sosyal medya da işlerimiz varsa olumlu sonuçlar olabilir. Parasal olarak şanslıyız ancak aşk hayatımızda bazı sıkıntılar yaşayabiliriz. Gereksiz tartışmalar ilişkiyi oldukça zorlayabilir.

OĞLAK
Sevgili Oğlaklar; özellikle parasal konularda güçlü bir enerjiye sahip olacağız ancak önemli olan bu enerjiyi nerde ve nasıl kullanmamızdır. Risk içeren yatırımlara gözümüz kapalı girersek zarara uğrayabiliriz. Bu süreçte alım satım işlerimizde de kazanç elde edebiliriz. Evimizle ilgili bazı kararlar da alabiliriz. Evimizi satmak ya da kiraya vermek gibi konular gündemde olacaktır. Aile içinde bazı tatsız olayların da çözümlenmesi bizleri sevindirecektir.

KOVA
Sevgili Kovalar; burcumuzda gerçekleşen ve çok güçlü etkilere sahip olan bu döngüde kendimizle ilgili bazı kararlar alabiliriz. Yaşam kalitemizi bir üst seviyeye taşıyacak farklı işlere yönelebiliriz. Aşk hayatımızda ise yalnız olanlar yeni bir ilişkiye başlayabilirler ancak özellikle Kova kadınları bu süreçte biraz fazla seçici davranabilirler. Kendimizi güvende hissetmediğimiz hiçbir ilişkiye şans vermeyeceğiz. Yoğun iş tempomuzda sağlığımıza dikkat etmeliyiz.

BALIK
Sevgili Balıklar; özellikle iş ve kariyer alanımızda uzun zamandır beklediğimiz hatta artık olmayacağına kendimizi inandırdığımız bir konu varsa aniden gündeme gelebilir. Bu konu bizi ve sevdiklerimizi derinden etkileyebilir. Mutluluğumuzu başkaları ile paylaşmak, onlarla keyifli zamanlar geçirmek isteyebiliriz. Finansal konularda da şans bizden yanadır ancak bu döngüde kimseye borç vermemeye özen göstermeliyiz.

Dolunay ile ilgili detaylı bilgi almak ve hayatınız üzerindeki etkilerini öğrenmek için uzmanlarımıza danışabilirsiniz.