Terazi burcu Hava elementinden olduğu için bizlerin sosyal çevremizi ve aşk hayatımızı büyük ölçüde etkileyen bir etkiye sahiptir. Bu döngüden kimileri fayda sağlarken, kimleri de tam tersine zarar görebilir. Her ne kadar güzel bir Dolunay döngüsü olacağını düşünsek de her daim temkinli olmamız gereken bir süreçtir. Bu döngüde Hava ve Su grubundan olan burçlar en fazla fayda sağlayacak ve şanslı olacak burçlar olacaktır.

 Özellikle kadınlar ve çocuklar adına önemli konuların gündemde olacak bir döneme girmekteyiz. Dünyayı sarmış olan hastalıkla ilgili her geçen gün yine artışlar yaşanırken, geçmiş dönemde yaşanan kısıtlamalar tekrar gündeme gelmeyecektir.

Hava grubunda gerçekleşeceğinden dolayı Dolunay zamanı hava şartlarında bozulmalar, beklenmedik oranda yağışlar, sel baskınları, fırtına gibi doğa olayları ile karşılaşabiliriz. Kış aylarını geride bırakıp, bahar aylarına giriş yaparken hepimizde bir heyecan, hayata karşı mutlu ve güven dolu bir ruh halinde yolumuza devam edeceğiz.

Finansal olarak genel anlamda bu döngüde kötü yönde en fazla etkilenecek burçlar ise Kova, Terazi ve İkizler burcu olacaktır. Para konularında acele karar vermemeli, elimizdeki parayı gereksiz harcamalar yaparak tüketmemeye özen göstermeliyiz.

Terazi burcunda gerçekleşecek Dolunay döngüsünün burçlar üzerindeki etkileri;

KOÇ

Sevgili Koçlar; Dolunay döngüsünde iletişimlerimizde ciddi sorunlar yaşayabiliriz. Özellikle sosyal çevremizle ve ailemizle aramızdaki bağlarda kopmalar söz konusu olabilir. İş ve kariyer alanımızda yarım kalmış işlerimizi tamamlayacak enerjiye sahip olacağız. Yeni anlaşmalar, sözleşmeler gündemde olurken, bizler yine de temkinli olmalı, döngüden sonraya bu işlerimizi ertelemeye dikkat etmeliyiz. Aşk hayatımızda ise fırtınalı bir süreç olabilir.

BOĞA

Sevili Boğalar; hayata dair tüm işlerimiz, daha düzenli şekilde uygulamaya başlayacağız. Finansal konularda yeni düzenlemeler yapabilir, bütçemizde bizi zorlayan konulara yönelebiliriz. Borç almak, vermek, kredi çekmek gibi işlerimizi ertelemeliyiz. Aşk hayatımızda ise karşı tarafın bazı sorunlarına ortak olabilir, manevi olarak onun yanında olmamızı gerektiren olaylarla karşılaşabiliriz. Çocukları olan Boğalar onların eğitim ve öğretim gibi konularına daha fazla zaman ayırmak zorunda kalabilirler.

İKİZLER

Sevgili İkizler; koşturmalı ve çok yoğun bir döngüye giriş yapmaktayız. Tüm işlerimizi sıraya koyarak, döngü sonrasına çok fazla iş bırakmayacağız. Dolunay döngüsünden sonra rahat, huzurlu ve sakin sürece gireceğiz. İş ve kariyer alanımızda bazı aksilikler gündemde olacaktır. Bilgisayar, elektronik aletler ve elektrikle ilgili bazı problemlerle karşılaşabiliriz. Aşk hayatımızda yeni bir ilişkiye başlayabiliriz. Bu ilişki uzun vadeli olacaktır.

YENGEÇ

Sevgili Yengeçler; Terazi burcunda yaşanacak Dolunay döngüsü bizi en fazla parasal konularla ilgili etkileyecektir. Alacak verecekler, yatırım yapmak, riskli işlere adım atmak bizi zarara sürükleyebilir. İş alanımızda yeni atılımlar, yeni projeler gündemde olabilir. Aşk hayatımızda ise duygusal zamanlar yaşayabiliriz. İki tarafın birbirine karşılıklı duygularında olumlu gelişmeler söz konusu olacaktır. Sağlığımıza bu döngüde çok dikkat etmeliyiz.

ASLAN

Sevgili Aslanlar; Dolunay döngüsünde mümkün olduğunca kendi iç dünyamızda kendimizle baş başa kalmamaya özen göstermeliyiz. Yalnız olduğumuzda geçmişte ve şu an da yaşadıklarımızı irdeleyebilir, çok fazla zihnimizi zorlayabiliriz ve durum böyle olunca doğal olarak moralimiz düşebilir, hayata karşı endişelerimiz ve korkularımız artabilir. Finansal olarak ise gereksiz harcamalardan uzak durmalıyız. Aile içinde finansal konularla ilgili bir konuyu çözümleyebiliriz.

BAŞAK

Sevgili Başaklar; özellikle parasal konularda alacaklarımızı tahsis edecek, ek gelir elde etmek için düşüncelerimiz varsa harekete geçeceğiz. Konu her ne olursa olsun parasal enerjimiz yüksek olacaktır. Sağlığımıza çok dikkat etmeliyiz. Özellikle kas ağrıları, boyun ve bel problemleri gündemde olabilir. İş ve kariyer alanımızda iş değişikliği yapmak istiyorsak bu döngüden sonra adım atmalıyız. Aşk hayatımızda da yeni bir ilişki bizlere güzel heyecanlar yaşatabilir.

TERAZİ

Sevgili Teraziler; burcumuzda gerçekleşecek olan Dolunay döngüsünde sosyal çevremizle aramızda bazı sorunlar yaşayabiliriz. İletişimlerimizde ruh halimiz gergin olabilir, kendimizi ifade etmek yerine rekabetlere girebiliriz. Aşk hayatımızda da aynı sorunlar ortaya çıkabilir. İlişkimizi ya çözümler üreterek yoluna koyacağız ya da hiç uğraşmadan bitirebiliriz. Bu süreçte duygularımızın ortası olmayacaktır, hep uç noktalarda duygu yoğunluğu yaşayacağız.

AKREP

Sevgili Akrepler; kendimizle bazı konularla ilgili çok kavgalar edebiliriz. Çelişkili iletişimler, rekabetler, karşı cinsle ilişkilerimiz, patron, anne ve baba kavramlar gündemde olacaktır. Finansal konularda şanssız bir dönemdeyiz. Alacaklarımızı almakta zorlanabiliriz.  Evimizde bazı değişiklikler yapmak isteyebiliriz ancak aşırı harcamalardan uzak durmalıyız. Aile içine miras, nafaka, tazminat ya da taşınmaz bir malın satışı için konuşmalar yapabiliriz. Aşk hayatımızda da yenilikler söz konusu olacaktır.

YAY

Sevgili Yaylar; eğitim, öğretim gibi gündemde konular varsa bu konuları çözümlemek için adım atabiliriz ancak bu çözüm uzun vadede sonuçlanabilir. Şimdiye kadar dost olarak gördüğümüz bir kişi ile bu dostluğu ilişkiye çevirebiliriz. Her iki tarafın da enerjisi birbirlerine çok iyi gelecektir. Yakın çevremizden bazı insanların yalanlarını yakalayabilir, onlarla aramıza mesafe koyabiliriz. İş alanımızda ise durağanlık söz konusu olacaktır.

OĞLAK

Sevgili Oğlaklar; iş yerimizde ekip halinde işler yapıyorsak, mutlaka otoritemizi konuşturmak isteyebiliriz. Kendimizi göstermek ve yapılan işle ilgili tecrübelerimizi aktarabilmek için bu otoriteyi kurmak zorundayız. Üst düzey yöneticiler ve iş arkadaşlarımızla aramızdaki bağlarda güçlenmeler söz konusu olacaktır. Aşk hayatımızda var olan ilişkimizi farklı boyuta taşıyabiliriz. Evlilik, nişan gibi güzel görüşmeler de gündemde olabilir. Yeni evli çiftler bebek müjdesi alabilirler.

KOVA

Sevgili Kovalar; bu döngüde özellikle özel hayatımızla ilgili önemli kararlar asla almamaya özen göstermeliyiz. Grubumuzda gerçekleşecek olan Dolunay bizi aceleci, düşüncesizce hareket etme konusunda bizleri tetikleyebilir. Ruh halimizi derinden etkileyecek olan bu süreçte evliliğimizde ya da ilişkimizde ortak kararlar almakta da zorlanabiliriz. Konu her ne olursa olsun sakin kalmaya özen göstermeliyiz. Finansal olarak ise beklenmedik fırsatlar elimize geçebilir.

BALIK

Sevgili Balıklar; yaşanacak Dolunay döngüsünde günlük rutin işlerimizle ilgili çok daha ciddi şekilde organize olmamız gereken durumlar olabilir. Ailemizle birlikte bu süreçte keyifli vakit geçirebiliriz. Önceden başladığımız işlerimizi tamamlamak adına hareket edebiliriz. Finansal olarak ise kimseye güvenerek borç vermemeli ya da ortak işlere yatırımlar yapmamaya özen göstermeliyiz. Bağışıklık sistemimiz düşebilir, daha sağlıklı beslenmeye dikkat etmeliyiz.