Stres ve olaylara karşı tepkilerimizi çoğaltacak bir enerjiye sahip bir ruh halinde olabiliriz. Riske girmekten korkmayabiliriz ancak hem stres hem de riske girmek bu dönemde bize zarar verebilir. Dolunay hangi burçta gerçekleşiyorsa, o burcun özelliklerinden tüm burçlar faydalanmaktadır. Aslan burcu finansal konuları, piyasaları, borsayı, yatırım araçlarını etkilemektedir. Para işlerinde çok fazla kazanç sağlayabileceğimiz gibi çok fazla kayıplarda yaşayabiliriz.

Aşk hayatımızda da çok dikkatli olmalıyız. Özellikle ilişkilerimizle ve cinsellikle ilgili konularda da bizi dikkatli olmak adına uyarıcı nitelikte bir döngüdür. Özellikle ikili ilişkilerde sağlığımıza çok dikkat etmeliyiz.

Dünya üzerinde de skandallara şahitlik edebiliriz. Özellikle ekonomide hareketlilikler söz konusu olabilir. Hava şartları, elektrik ve elektronik aletlere de dikkat çekmektedir. Kazalar, sakarlıklar, trafikte hıza dikkat etmeliyiz. Aslan, Kova, Boğa ve Akrep burçları bu döngüden çok daha fazla etkilenebilirler.

Aslan Dolunay’ının Burçlar Üzerindeki Etkileri;

KOÇ

Sevgili Koçlar; özellikle sağlığımıza çok dikkat etmeliyiz. Kendimize kalp ve dolaşım sistemimizle ilgili sorunları beraberinde getirebilir. Beslenmemize dikkat etmeliyiz ki, tansiyonumuzda oynamalar olmamalıdır. Öfke kontrolümüzü sağlayamayacağımız bazı tersliklerle karşılaşabiliriz. Kıskançlıklar, gereksiz rekabetler gündemde olabilir. Hayatın her alanında çok daha fazla dengeli ve anlayışlı davranmalıyız.

BOĞA

Sevgili Boğalar; Maddi ve manevi başarılar sağlayacak bir döngü yaşayacağız. Para giriş ve çıkışları da hareketli olacaktır. Bu döngüde hızlı ve stresli konular gündemde olabilir. Yer değişimleri, taşınmalar, iş değişikliği yaşayabiliriz. Beklenmedik ikili ilişkilerde ayrılıklar da yaşanabilir. İş hayatımızda özellikle söylemlerimiz, tavırlarımız çok önemli unsurdur. Bir anlık öfke ile yaptığımız her hareket bize zarar getirebilir.

İKİZLER

Sevgili İkizler; hayatımızın birçok alanında tamamlanmalar yaşayabiliriz. İşlerimizde yarım kalmış konular varsa mutlaka tamamlayacağız. Mesleğimizle ilgili kendimizi geliştirmek isteyebiliriz. Sosyal medya üzerinde aktif olacağımız bir dönemdeyiz. Ek gelir elde etmek istiyorsak mutlaka harekete geçmeliyiz. Bu dönemde alacağımız bazı teklifler yaşam kalitemizi bir üst seviyeye taşıyacak nitelikte olacaktır. Sağlığımıza da çok dikkat etmeliyiz.

YENGEÇ

Sevgili Yengeçler; bu döngü bizleri özellikle parasal konularda desteklemektedir. Uzun zamandır çaba harcadığımız konularda gelişmeler yaşanırken, geçmişte yapmış olduğumuz bir işten almamız gereken paralar da bize gelebilir. Büyük kazançlar elde edebiliriz ancak bir o kadar da yanlış attığımız adımlardan kaynaklı para kayıpları da yaşanabilir. Çok ince bir çizgideyiz ve çok akıllıca davranmalıyız. Aşk hayatımızda da kopmalar söz konusu olabilir.

ASLAN

Sevgili Aslanlar; burcumuzda gerçekleşecek olan Dolunay bizleri özellikle ruhsal anlamda derinden etkileyebilir. Gergin ruh halimiz, fevri çıkışlarımız, kırıcı söylemlerimiz bizi ve etrafımızdaki bazı insanları üzebilir. Finansal konularda aslında çok güçlü bir enerjiye sahip olacağız ancak yüksek enerjimizi yanlış kullanırsak, riskli işlere adım atarsak, yarını düşünmeden adım atarsak ciddi kayıplar yaşayabiliriz. İş değişikliği için uygun bir zaman değildir.

BAŞAK

Sevgili Başaklar; özellikle sağlığımıza çok dikkat etmemiz gereken bir süreçtir. Bizi üzen, sinirlendiren, enerjimizi çeken tüm olaylardan ve insanlardan uzak durmak isteyebiliriz. Kendi iç dünyamıza dönüş yaşayabilir, sevdiklerimizle yakından ilgilenebiliriz. İş değişikliği yapmak için doğru zamandır. Aşk hayatımızda ise geçmişte kalan birisi ile tekrar barışabilir, ilişkimize kaldığımız yerden devam edebiliriz. Finansal konularda ise şansımız açık olacaktır.

TERAZİ

Sevgili Teraziler; bu döngüde özellikle ikili ilişkilerde güçlü dönüşümler yaşayabiliriz. Ya ilişkimiz de farkındalıklar oluşacak ilişkiyi başka boyuta taşıyacağız ya da bitişler söz konusu olacaktır. Eskisinden daha fazla bencil tavırlarımız olacaktır. Yeni ilişkiye başlayacak olanların ise bu ilişki tavırlarımızı, hayatımızı önemli ölçüde değiştirecektir. Bu döngüde tek yapmamız gereken şey aşk konusunda kendimizi acımaktan vaz geçip, yaşamamız gerekeni sonuna kadar yaşamaya özen göstermeliyiz.

AKREP

Sevgili Akrepler; hayata karşı umursamazlık, kendimize aşırı güven duymak gibi duygular bizi beklenmedik zararlara sürükleyebilir. Özellikle ikili ilişkilerde tavırlarımıza çok dikkat etmeliyiz. Karşı tarafın bize karşı davranışlarını daha fazla anlamaya çalışmalıyız. İş ve kariyer alanımızda büyük değişimlere hazırlıklı olmalıyız. Bizim isteğimiz dışında gelişen bazı değişimlerden dolayı tedirgin ve gergin olabiliriz ancak ilerleyen günlerde bizim hayrımıza olduğunu anlayacağız.

YAY

Sevgili Yaylar; özellikle aile hayatımızda daha fazla huzur arayabiliriz ancak istediğimiz huzuru bulmak o kadar kolay olmayacaktır. Her ne kadar kriz yönetici taraf biz olsak ta, bu sıkıntılı konuyu yönetmek kolay olmayacaktır. Her şeyi zamana bırakmalı, gizli kalan bazı konuları ortaya çıkarmak için uğraşmamalıyız. Aşk hayatımızda ise aldanmalar gündemde olabilir. Karşı tarafın bizden sakladığı bazı konuları öğrenebiliriz ve bu durum bizi yıpratabilir. Finansal konularda harcamalara dikkat etmeliyiz.

OĞLAK

Sevgili Oğlaklar; bizi oldukça yıpratacak bir döngüye girmekteyiz. Bu yıpranma özellikle insan ilişkilerimizle ilgili olabilir. İnsanlara karşı güven problemi yaşamamız onlarla aramıza mesafe koyabilir. İş ve kariyer alanımızda istifalar, işten çıkarılmalar söz konusu olabilir. Ev ya da şehir değişikliği yapabiliriz. Bu durum için acele karar vermekten kaçınmalıyız. Finansal konularda kendimize olan aşırı güvenden kaynaklı kayıplar yaşanabilir. Her konuyu, yatırım yapılacak işleri iyice araştırıp harekete geçmeliyiz.

KOVA

Sevgili Kovalar; uzun süredir planladığımız bazı konuları hayata geçirmek için tam harekete geçerken, bir an da tüm planlarımız bozulabilir. Bu dönemde hayatımızın hiçbir alanı ile ilgili harekete geçmemeye özen göstermeliyiz. Özellikle finansal konularda mümkün olduğunca sakin davranmalıyız. Alım satım işlerimiz varsa ertelemeliyiz. Aşk hayatımızda ise yalnız olanlar bir süre daha bu şekilde hayatına devam ederken, var olan ilişkilerde de kopmalar, kısa süreli ayrılıklar söz konusu olabilir.

BALIK

Sevgili Balıklar; aşk hayatımızda önemli yüzleşmeler gündemde olacaktır. Abartılı kıskançlıklar, tavırlar, söylemler ilişkiyi zedeleyebilir. Sorunlu bir ilişkimiz varsa düzeltebilmek adına ne yaparsak yapalım hiçbir şey düzelmeyecektir çünkü bu ilişkide her iki tarafta birbirleri için görevlerini tamamlamıştır. Aile içinde bazı konularla ilgili gelişmeler olacaktır. Miras, alım satım, nafaka gibi konularla meşgul olacağız. Kredi almak ya da borç vermek için uygun bir zaman değildir.

Aslan burcunda gerçekleşen Dolunay ile ilgili detaylı bilgi almak ve hayatınız üzerinde ki etkilerini öğrenmek için uzmanlarımıza danışabilirsiniz.