Bunun en büyük nedeni, Güneş, Merkür, Venüs, Mars gezegenlerinin Başak burcunda toplanması ve Neptün gezegeninin ise Balık burcunda olmasından dolayıdır. Bu bakımdan kırılma noktaları yaşamamız, farkındalık yaratmamız, verdiğimiz kararların bize ne gibi artıları ve eksileri olacağı hakkında fikir yürütmemiz adına hayatımızda büyük etken olacaktır. Balık burcunda yaşanan döngü istem dışı duygusallığımızı da ortaya çıkaracaktır.

Bir işe adım atmak istiyorsak, planlar yapıyorsak fakat henüz harekete geçmediysek bu konuların sadece hayalden ibaret olduğunun farkına varıp, gerçeklerle yüzleşme yaşayabiliriz. Şimdiye kadar karşısında pasif kaldığımız konulara daha fazla eğilim yapıp, elimizdeki bütün fırsatları değerlendirip elde etmek için hayli çaba harcayacağız. Bu durum her ne kadar yorucu ve kafa karıştırıcı olsa da, bunu başarabilirsek sonuç muhteşem olacaktır. Zorlu süreçlerin sonunda başarının bize geleceğini bilerek hareket edersek bu zorlu dönemi rahat bir şekilde atlatabiliriz.

İş ve kariyer alanımızda üst düzey yöneticilerle ya da bizden daha üst konuda olan kişilerle aramızdaki bağlar güçlenecektir. Bunu yapmak zorundayız çünkü ilerleyen günlerde onların bilgilerine, tecrübelerine bayağı ihtiyacımız olacaktır.

Finansal olarak kendimizi güçlü ve rahat hissedebiliriz ancak hiç ummadığımız bir süreçte beklenmedik harcamalar ya da unuttuğumuz, göz ardı ettiğimiz borçlarımız canımızı biraz sıkabilir. Bu dönemde cüzdanımıza, kredi kartlarımıza dikkat edelim çünkü kaybedebiliriz.

Hayatımızın akışında ne yaşarsak yaşayalım, hiçbir şeyin gözümüzü kör etmesine izin vermemeli, geçici heveslerin peşinden gidip kısa süreli mutluluklar yaşamayı asla kabul etmemeliyiz.

Dolunay’ın Burçlar Üzerinde ki Etkileri;

KOÇ

Sevgili Koçlar; bu dönemde hoşumuza gitmeyen ve rahatsızlık hissettiğimiz herhangi bir alışkanlığımız, bağımlılıklarımız varsa, bunun farkına varacağız ve ondan kurtulmak için elimizden geleni yapacağız. Sonuç bizim için olumlu olacaktır fakat bu durumdan kurtulmak sandığımız kadar kolay olmayacaktır. Ruhsal olarak kendimizi zorlu bir dönemden geçtiğimizi hissedebiliriz fakat burada en önemli unsur sabırlı olmaktır. Finansal olarak beklenmedik harcamalar bütçemizi sarsabilir.

BOĞA

Sevgili Boğalar; birçok gezegenin bizi grubumuzda toplanmasından dolayı zorlu yaşanacak bu Dolunay bizi ruhsal olarak derinden etkileyebilir. Özellikle sosyal çevremizdeki kendimize şimdiye kadar yakın hissettiğimiz ve sevdiğimiz kişilerle aramız açılabilir. Bu durum bizi oldukça sarsabilir. İnsanlara gereğinden fazla değer verdiğimizi düşünüp, kendimizi suçlayabiliriz fakat buna hiç gerek yoktur. İnsanların bize ne şekilde gelmelerini istediğimiz ve bildiğimiz sürece kimsenin bize zarar vermesi mümkün değildir. Anlatmak istediğim aslında insanlara çok fazla güvenmemektir.

İKİZLER

Sevgili İkizler; hayatımızda bizim için çok önemli bir konu hakkında istemeden fakat şartlar böyle gerektirdiği için değişimler yaşayabiliriz. Bu durum bizi çok yıpratabilir fakat şunu unutmayalım ki, ilerleyen günlerde derin bir nefes alacağız. Finansal olarak şansımız oldukça yüksek görünmektedir. İş ve kariyer alanımızda bize verilen sorumluluklarda artışlar yaşayabiliriz. Aşk hayatımızda ise bulunduğumuz ortamdan sıkılabiliriz ve bir sürelik ayrılık kararı alabiliriz.

YENGEÇ

Sevgili Yengeçler; aşırı duygusal, kaygılar, hassasiyet ve endişeler yaşayabileceğimiz bu döngüde etrafımızda huzursuz ortamlardan, kişilerden uzak durmalı, mücadele etmemek zorundayız. Olup bitenlere karşı çok hassas olabiliriz. Özellikle insanlara ve hayvanlara karşı yardımda bulunmak isteyebiliriz. Bu yardımları yaparken bütçemizi dengede tutmak çok önemlidir. Kandırılmalara karşı da dikkatli olmalıyız. Finansal konularda ise riskli bir dönemdeyiz. Ani kararlar verip harcamalar yapmamalıyız.

ASLAN

Sevgili Aslanlar; ruhsal anlamda biraz gergin ve yorgun bir süreçteyiz. Yaşanacak Dolunay özellikle bizi sağlık konularında uyarmaktadır. Beslenmemize dikkat etmeliyiz çünkü bu dönemde bağışıklık sistemimizde düşüş yaratabilir. Evde beklenmedik tadilatlar gündemde olabilir. Elektrik ve su ile konularda arızalar yaşayabiliriz. İş ve kariyer alanımızda, çalıştığımız yerde parasal sorunlar yaşıyorsak, söylemlerimize, tavırlarımıza dikkat etmeliyiz. Bir anlık sinirli halimizden kaynaklı kırıcı ve sonucu kötü olaylara varabilecek durumlarla karşılaşabiliriz.

BAŞAK

Sevgili Başaklar; yaşantımızda birçok olayı çok fazla büyütebiliriz. Aşırı beklenti içinde olmamız bizi hayal kırıklığına itebilir. İnandığımız ve savunduğumuz düşüncelerimizde farklılıklar yaşayabiliriz. Finansal olarak önümüzü görmekte zorlanabiliriz fakat endişeye gerek yoktur. İlerleyen günlerde şu an tıkanık gibi görünen konular olumlu ilerleyecektir. Evde bizimle yaşayan evcil dostlarımızla ilgili bazı sorunlar yaşayabiliriz. Aile içinde tartışmalardan uzak durmalıyız.

TERAZİ

Sevgili Teraziler; aile içinde bazı sorunları çözüme kavuşturmak için oldukça fazla çaba harcayabiliriz. Bu çabalarımızın sonuçlarını almamız biraz zaman alacaktır. Mesleki alanlarımızda hedeflediğimiz konulara yönelebiliriz. Şansımız yüksek olacağından dolayı beklediğimiz sonuç kısa sürede bize ulaşacaktır. Finansal konularda temkinli yaklaşmalıyız. Kredi çekmek, borç almak için doğru bir zaman değildir. Çok fazla tanımadığımız kişilerle para alış verişi yapmaktan kaçınmalıyız.

AKREP

Sevgili Akrepler; iş alanımızda yanlış anlaşılmalara çok meyilli bir dönemdeyiz. Söylemlerimiz, tavırlarımız ve yaptığımız işlerde yanlış anlaşılmalardan kaynaklı sorunlar yaşanabilir. İş yerimizde dosyalarımızı, evraklarımızı depolayalım çünkü kaybolabilir ya da bilgisayardan silinebilir. Maddi konularda riske girmemeye özen gösterelim. Yeni iş yeri kurmak isteyenler bu haftadan sonra harekete geçmeleri gerekmektedir. Sosyal evremizle keyifli vakitler geçirebiliriz.

YAY

Sevgili Yaylar; aile içinde bize düşen görevlerimizi elimizden geldiği sürece yerine getirmeye özen göstermeliyiz. İlerleyen günlerde aile bireylerinden bu konuda eleştiriler alabiliriz. Seyahat etmek istiyorsak ertelemeler yaşanabilir. Finansal konularda çok kaygılı ve endişeli bir ruh halinde olabiliriz. Geleceğimiz adına korkular yaşayabilir, kendimizde güvende hissetmeyebiliriz. Aşk hayatımızda ise durağanlık söz konusu olacaktır. İlişki adına bir karar vermek istiyorsak, bu karar da ertelemeler yaşayabiliriz.

OĞLAK

Sevgili Oğlaklar; finansal konularda oldukça şanslı bir dönemdeyiz. Hayatımızın kalitesini arttırmak için bu döngüde harekete geçebiliriz. Riske girmeden, elimizdeki alternatifleri iyi değerlendirerek te istediğimiz başarıyı elde edebiliriz. Sosyal çevremiz ve aile içi iletişimlerimiz olumlu ilerlerken, aşk hayatımızda biraz sorunlu bir ruh hali içinde olabiliriz. Bu ilişkinin bizi kısıtladığını ve istediğimiz gibi hareket edemediğimizi düşünebilir, bir süreliğine ilişkiye ara vermek isteyebiliriz.

KOVA

Sevgili Kovalar; yaşanacak Dolunay döngüsü belki de en çok bize finansal konularda şans getirecektir. Korktuğumuz, endişe duyduğumuz parasal konularımızda beklenmedik gelişmeler yaşanacaktır. Aile bireylerinden ya da yakın dostlarımızdan büyük bir destek görebiliriz. İş yeri sahibi olan Kovalar iletişim konusunda her zamankinden daha ılımlı ve sakin yaklaşan bir karakter içinde olacaktır. Bu durum çalışanlarımız ya da ortak iş yaptığımız kişiler tarafından takdir toplayacaktır.

BALIK

Sevgili Balıklar; burcumuzda gerçekleşen Dolunay döngüsü bizi çok fazla duygusal bir ruh haline dönüştürebilir. Bu durum bize hiçbir şekilde zarar vermeyecektir tam aksine manevi konulara yöneleceğiz, kendimizi şimdiye kadar inandığımız sabit duygulardan uzaklaştıracak ve böylelikle gerçeklerle yüzleşeceğiz. Bu durumdan sonra hayata bakış açımızda büyük değişimler söz konusu olacaktır. Finansal olarak şanslı bir dönemdeyiz. Riske girebilir ya da yatırım yapmak istiyorsak çekinmeden yapabiliriz.