30 Ağustos’ta başlayacak, 14 Eylül’ e kadar etkisi devam edecektir. Geçtiğimiz günlerde yaşadığımız Uranüs gerilemesi bizlerde ciddi bir farkındalık yaratmıştı. Neyin doğru neyin yanlış olduğu, kimin bizim için faydası ya da faydasız olduğu konusunda da kendimizi analiz etme fırsatımız olmuştu ve bu sayede ruhsal olarak kendimizi rahatlamış hissetmiştik. Yaşanacak Yeni ay döngüsü tekrar farkındalığımızı harekete geçirecektir ve yarım kalan bazı konularımızı tamamlama fırsatını bize sunacaktır. Toprak grubunda gerçekleşeceğinden dolayı finansal konularda özellikle alım satım, toprakla ilgili işler, bankalar, alacak verecek konuları olumlu yönde gündemde olacaktır.

Hayatımızın her alanında sağlam adımlar atmak, netlik, tutarlı davranışlar ve kalıcı işlere girişmek hepimiz için kaçınılmaz duygular ve düşünceler olacaktır. Özellikle ikili ilişkilerde Toprak ve Su birliktelikleri daha fazla netlik kazanacaktır ve ilişkimizi istediğimiz boyuta getirebiliriz. İlişkisi olmayanlar da yeni ilişkiye başlamak için adım atabilirler. Uzun vadeli birliktelikler güven duygusunu yeterince barındıracaktır. Yeni ay döngüsü Toprak grubunda gerçekleşeceğinden dolayı Başak burcu için güven duygusu olmazsa olmazlardan olduğu için önemli bir unsur olacaktır.

 İş ve kariyer alanımızda özellikle estetik, kozmetik, moda, sağlık, sanatsal faaliyetler konusunda mesleği olanlar ya da bu konularda eğitim alanlar için gayet keyifli ve verimli bir süreç olacaktır. Ülkemiz adına da iyileştirici özellikler barındıran bu döngüde güzel gelişmeler hepimizi mutlu edebilir. Özellikle sağlık sektörü, kurumlar, yardım dernekleri, belediyeler, askerlik, kozmetik konularında olumlu gelişmeler yaşanacaktır.

Yeni ay döngüsünün burçlar üzerindeki etkileri;

KOÇ

Sevgili Koçlar; yeni ay döngüsü bizim hayatımızı özellikle ailevi konularda, aileden kalan miras ya da geride bıraktıkları işleri kovalamak, sorumluluklarımızı yerine getirmek adına harekete geçirecektir. Aileden bize gelen her konuyu dikkatlice ele alacağız ve bu görevi sonuna kadar yerine getirmek konusunda biraz çaba harcayacağız fakat sonuç olumlu olacaktır. Finansal olarak söylediğim gibi aileden kalan miras ya da bize verilen maddi desteklerle işimizle ilgili almak istediğimiz kursa başlayabiliriz ya da işimizi geliştirmek adına bu parayı kullanabiliriz.

BOĞA

Sevgili Boğalar; yaşanacak Yeni ay döngüsü bizi çalışma ortamımız, çalışma arkadaşlarımız, sosyal çevre ve iletişimlerimiz, sosyal medya, internet üzerinden yapılan işlerde şanslı kılacaktır. Çalışma ortamımızda sıcak ilişkiler kurabiliriz. Bu durum bize uzun vadeli bir huzur verecektir. Hayatımızla ilgili radikal kararlar alabiliriz. Aldığımız kararlar konusunda endişe duyabiliriz ancak Toprak grubunda gerçekleşen Yeni ay döngüsü bizi sonuna kadar destekleyecektir. Finansal hareketlilikler bize heyecan verecektir. Uzun süredir almak istediğimiz bir eşyayı ya da herhangi bir şeyi kolayca alabiliriz.

İKİZLER

Sevgili İkizler; bu dönemde her şeyden önce finansal konular bizim için önem kazanacaktır. Birikimlerimiz varsa onları değerlendirme, doğru kullanma konusunda etrafımızdan fikirler alabiliriz. Banka ile yapılan işlemler, borsa gibi konular gündemde olabilir. İş ve kariyer alanımızda da iletişimlerimiz ön planda olacaktır. Kendimizi ifade etmekte zorlanıyorsak, sözle dile getirmekten ziyade hünerlerimizi ortaya koymaya çalışacağız. Aşk hayatımızda ise yeni başlangıçlar için uygun bir süreçteyiz. Spora ya da diyete başlamak için hiçbir zaman kendini hazır hissetmeyen İkizler bu dönemde başarılı olabilirler.

YENGEÇ

Sevgili Yengeçler; bu süreçte özellikle iş alanımızda yeni düzenlemeler yapabiliriz. Detaycı bir karaktere sahip olan Başak burcunun bu özelliği bizi iş alanımızda etkileyecektir. Toprak elementinin güçlü olduğu bu dönemde mesleki alanlarda girişimler, yeni başlangıçlar, var olan işimizde ustalaşmak, bedensel bakımlar, estetik alanları dikkatimizi daha fazla çekebilir. Şimdiye kadar harcadığımız çabaların karşılığını almaya hazırlanıyoruz. Özellikle iş ve kariyer hayatımızda hızlı gelişmeler, yeni fırsatlar bizi oldukça mutlu edecek ve hayatımıza heyecan katacaktır.

ASLAN

Sevgili Aslanlar; özellikle sağlık konularında herhangi bir rahatsızlığımız varsa iyileşmeler yaşayabiliriz. Kendimize daha fazla özen göstermek isteyeceğiz. Beslenme sistemimiz, uyku düzenimiz, çalışma saatlerimiz konusunda değişimler yaşayabiliriz. Finansal konularda düzelmeler, kazançlar, çalışma hayatımızı kolaylaştırmak adına adım atmak isteyebiliriz. Ev ya da iş değişikliği yapmak istiyorsak iyi değerlendirdiğimiz sürece keyif alacağımız ve mutlu olacağımız bir süreç yaşayabiliriz. Enerjimiz oldukça yüksek olacağı için yeteneklerimizi geliştirmek için adım atabiliriz, yeni hobiler edinebiliriz.

BAŞAK

Sevgili Başaklar; yeni ay döngüsü burcumuzda yaşanacağından dolayı aslında en çok bizi ve bizim grubumuzdan olan burçları etkileyecektir. Her şeyden önce kariyerimizde, mesleğimizde güzel fırsatlar yaşayabiliriz. Durağan ilerleyen parasal durumumuzda değişimler yaşayabiliriz. Yeni ay etkileri bizim hayatımızda uzun bir süre kalacaktır. Mücadele gücümüz yüksek olacaktır. Elimizi attığımız her işte başarılar kazanacağız. Bu durum sağlıkla, işle, ilişkilerle ilgili olabilir. Her ne yaşanırsa yaşasın evren bu süreçte bizi hayatımızın her alanında destekleyecektir.

TERAZİ

Sevgili Teraziler; ruhsal, bedensel sağlığımız her şeyin önünde gelecektir. Kendimizi her zamankinden daha fazla dinleyebiliriz. Bu dönemde kısa tatiller, kabuğumuza çekilip tek başımıza vakit geçirmek isteyebiliriz. Dışardaki işlerini bitirip, bir an önce evine, ailesine gitmek isteyen bir karakter olabiliriz. Bu durum her ne kadar durağan ve sıradan gibi görünse de uzun süredir böyle bir molaya ihtiyacımız olduğunun farkındayız. Çocuk isteyen Teraziler için uygun bir dönemdir. Finansal konularımızda da kendimize vakit ayırdığımızda aşırı harcamalar yapıp kendimizi ödüllendirmek isteyebiliriz ancak yine de kontrollü gitmeye özen göstermeliyiz.

AKREP

Sevgili Akrepler; bizim içinde güzel gelişmeler, fırsatlar sunan bu Yeni ay da özellikle aşk hayatımızda gelişmeler meydana gelecektir. Bizi üzen ya da artık pozitif enerji alamadığımızı düşündüğümüz ilişkileri bitirmek isteyebiliriz. Her şeyden önce mutluluğumuz ön planda olacaktır ve bunu yapmak pahasına insanları kırmaktan çekinmeyebiliriz. Biraz bencil bir tavrımız olsa da bizi ne mutlu ediyorsa, bunu yapmaktan kaçınmamalıyız. Yalnız olan Akrepler de yeni bir başlangıç yapabilirler. Bu yeni ilişki bize hem huzur verecek hem de uzun vadeli hayatımızda kalacaktır.

YAY

Sevgili Yaylar; özgür ruh halimiz yine gündemde olacaktır fakat bu durum kimseye zarar vermeyecektir. Yaptığımız her eylemde günün sonunda zararımızda kazancımızda kendimize olacaktır. Ev değişikliği, tadilat, eşyaları yenilemek ya da ofisimizde yenilikler yapmak isteyebiliriz. Bu konu için derin araştırmalar içine girebiliriz. Değişik ve tarz olan eşyalara, evlere, ofis malzemelerine yönelebiliriz ve bunlar için para harcamaktan çekinmeyebiliriz. Estetik anlamda da kendimizde değişiklikler söz konusu olacaktır. Bunu tabi ki yapalım ancak çok uç noktalarda gezinmeye gerek yoktur. Önemli olan moda olması değil, bize yakışanı bulmaktır.

OĞLAK

Sevgili Oğlaklar; grubumuzda gerçekleşen Yeni ay döngüsü bize de umulmadık getiriler sağlayacaktır. Para hesabımızda yeni bir sistem kurmak isteyebiliriz ya da var olan işimizin dışında ikinci bir işe daha başlamak isteyebiliriz. Finansal konularda konu her ne olursa olsun şans bizden yana olacaktır. Özellikle sosyal medya üzerinden yapılan işler, sözlü ve yazılı anlatım özelliklerini içeren işlerde daha fazla başarı elde edebiliriz.  Disiplinli çalışma sistemimiz bize kazanç sağlayacaktır. Aile içinde bazı bireylerin sorunlarına ortak olmak isteyebiliriz ancak kendi özel hayatımızı da geri plana atmamalıyız.

KOVA

Sevgili Kovalar; yaşanacak Yeni ay döngüsü bizi çalışma hayatımızı oldukça iyi yönde etkileyecektir. Daha çalışkan, üretken bir yapıya sahip olacağız ve bu duruma herkesten çok kendimiz şaşırabiliriz. Genel yapı itibariyle rahat bir karaktere sahip olan Kovalar mükemmeliyetçi tavrı ile önemli işlere imza atabilirler. Umulmadık yerlerden iş teklifleri alabiliriz ya da var olan işimizde ödüllendirilebiliriz. Aşk hayatımız oldukça hareketli görünmektedir. Birkaç tane hayranımız, bizimle ilgilenen kişiler gündemimizde olacaktır. Karşı cinsin büyük ilgisi ile karşılaşabiliriz.

BALIK

Sevili Balıklar; bu dönemde sosyal çevremizle aramızdaki bağlarımızda güçlenmeler söz konusu olacaktır. Kendimize daha fazla zaman ayırmak isteyebiliriz ve bu fırsatı sevdiğimiz dostlarımızla yapacağımız faaliyetlerde, keyifli organizasyonlar kullanabiliriz. Etrafımızda enerjisi bize iyi gelmeyen insanlardan uzak durmaya özen göstereceğiz. Bu dönemde ne kadar iyi ve pozitif düşünürsek, o kadar güzel gelişmeleri hayatımıza alabiliriz. Evren bize ‘iste bende sunayım’ pozisyonundadır. Finansal konularda ise beklenmedik para girişleri yaşayabiliriz. Bu parayı doğru kullandığımız sürece bir iken beş yapabilecek gücümüz olacaktır.