2019 yılının ikinci Ay tutulmasının etkileri önümüzdeki bir buçuk ay boyunca devam edecektir. Dünyanın birçok yerinde izlenebilecek bir tutulma olacaktır. Duygusal, içe dönük, zorlayıcı ruhsal ve bedensel olarak yoğun şekilde yaşayabiliriz. 14 Temmuz da başlayıp, 20 Temmuz’a kadar zorlayıcı bir dönemi bizlere sunacaktır. Toplumsal olarak güçlü etkiler sunmaktadır. Kaderci bir dönem yaşayacağız ve dünyanın her yerinde her konuda olumlu ya da olumsuz etkiler alabiliriz. Otorite, ekonomik dengeler konusunda büyük şirketler ve kurumlar daha fazla etkilenebilir.

Hayatımızın her alanında aşk, iş, finansal ve toplumsal konularda güçlü olmamız gereken bir dönemdir. Ülkeler arası ilişkiler, anlaşmalar, siyasi konular gündemimizde olacaktır. Büyük firmalarda ekonomik krizler baş gösterebilir.

Oğlak burcunda yaşanacak Ay tutulması ve Dolunayın burçlara etkileri;

KOÇ

Sevgili Koçlar; yaşanacak ay tutulması süresince maddi manevi destekleri yardımları bize sunabilir. Özellikle maddi konularda beklenmedik gelişmeler karşısında ne yapacağımızı bilemeyebiliriz fakat etrafımızdan hızlı şekilde yardımlar gelebilir. Öncü bir burç olduğumuz için bu döngü daha çok hayatımızdan çıkarmamız, bırakmamız gereken bazı konuları işaret etmektedir. Ev, iş, üst düzey yöneticilerle ilgili değişimler yaşayabiliriz. Sorumluluklarımız bir anda artabilir.

BOĞA

Sevgili Boğalar; çok fazla direnç gösteremeyeceğimiz konuları kabullenmek zorunda kalabiliriz. Hukuksal konularda gelişmeler olabilir. Yurt dışı bağlantılı yolculuklar, tatiller konularında stresler yaşayabiliriz. Bize verilecek bazı sorumluluklardan çok fazla sıkılabiliriz. Bu dönemde üzerimize hiçbir yük almak istemeyebiliriz. Finansal konularda ise beklenmedik gecikmeler, ertelemeler canımızı sıkabilir. Konu her ne olursa olsun sakinliğimizi bozmamaya özen göstermeliyiz.

İKİZLER

Sevgili İkizler; yaşanacak ay tutulması dönemi boyunca etrafımızdaki insanlarla zıtlaşmalar yaşayabiliriz. Oğlak burcunda gerçekleşen Dolunay döngüsünde 3 gün öncesi ve sonrası hareketlerimize dikkat etmeliyiz. Bu Dolunay bizde aşırı gerginliğe sebep olabilir ve etrafımızdaki kişilere ve olaylara karşı tahammül edemeyebiliriz. Finansal konularda risk teşkil eden adımlardan mutlaka uzak durmalıyız.

YENGEÇ

Sevgili Yengeçler; bu dönemde özellikle aşk hayatımızda bizi yaralayıcı durumlar söz konusu olabilir. Hayatımızdaki kişinin bize vurguladığı sözler ve tavırlar canımızı acıtsa da aslında doğruluk payı olduğunu unutmamalıyız. Kendimizi gergin hissedebiliriz ancak İkili ilişkimizde olaya genel açıdan bakmayı tercih etmeliyiz. Finansal konularda beklenmedik gelişmeler yaşanabilir fakat bu durum bizi rahatlığa düşürmemelidir. Harcamalarımızı çok dikkatli yapmalıyız.

ASLAN

Sevgili Aslanlar; ay tutulması boyunca harcamalarımız, beslenme sistemimiz ve çalışma sistemimiz de kesinlikle değişiklerden uzak durmalıyız. Özellikle iş alanımızda toplu eylemlerden uzak durmalı, sorunlarımız varsa, dile getirmek için bir süre daha beklemeliyiz. Kendimizi oldukça değerli görmek insan ilişkilerimizi olumsuz etkileyebilir. İş ve kariyer alanında üzerimize düşen görevleri zamanında ve çok dikkatli şekilde yerine getirme zamanıdır. Aksi takdirde beklenmedik gerginlikler yaşayabiliriz.

BAŞAK

Sevgili Başaklar; grubumuzda gerçekleşecek olan bu döngüde aşırı gergin, aksiliklerin üst üste gelmesinden dolayı mutsuz bir dönem yaşayabiliriz. Bu gibi durumlar kısa süreli olacaktır ve bu yüzden hayatımızın merkezi olarak görmemeli, yapmamız gereken işleri ertelemeden yolumuza devam etmeliyiz. Finansal konularda sıkıntılarımız biraz daha artabilir fakat direndiğimiz sürece, başarı ve kazanç elde edebiliriz.

TERAZİ

Sevgili Teraziler; kendimizi gereksiz yere baskılamaktan vazgeçmemiz gereken bir dönemdir. Toplum önündeki duruşumuzu, insanların bizim hakkımızda düşündüklerini, analizlerini, eleştirilerini bir kenara bırakıp, kendimiz için harekete geçme zamanıdır. Bir konu hakkında ümidimizi kesmiştik fakat şimdi öyle bir zaman ki, ümidimiz tekrar yeşerecek ve hızlı şekilde ilerlemeye başlayacağız. Bu süreçte önemli olan ne yaşarsak yaşayalım sakin davranmak ve hayatın akışına kendimizi bırakmaktır.

AKREP

Sevgili Akrepler; bağımlılıklarımızdan kurtulmanın tam zamanıdır. Geçmişten kurtulmak, bizi terk eden kişilere karşı bağımlı kalmak gibi kavramlara kafa tutabilecek gücümüz olacaktır. Kendimizi dış dünyaya kapatabiliriz fakat elde edeceğimiz başarılar, mutluluklar sevdiklerimizle paylaşmaya değer bir unsurdur. Finansal olarak güzel gelişmeler yaşayabiliriz. Tatil planları yapanlar için de keyifli bir süreçtir.

YAY

Sevgili Yaylar; şimdiye kadar bize hatalar yaptıran alışkanlıklardan, duygulardan kurtulmak için çaba harcayacağız. Kadere inanıyoruz fakat bazen de kendi irademizle kaderimizi çizdiğimizin farkına varacağız. Özgürlüğümüz her zamankinden daha fazla önem kazanacaktır. Özellikle ikili ilişkimizde kendimizi doğru ifade etmek isteyeceğiz. İş alanımızda üst üste yaptığımız hatalardan dersimizi aldık ve bu dönemde bizden beklenenden daha iyi bir çalışma sergileyebiliriz.

OĞLAK

Sevgili Oğlaklar; burcumuzda gerçekleşecek olan Ay tutulması ve Dolunay döngüsü hayatımızda bazı iniş çıkışlar yaşamamıza sebep olsa da genel olarak güçlü ve kendinden emin bir tutum sergileyeceğiz. Ne yaşarsak yaşayalım kısa süreli bir kriz olduğunun bilincindeyiz ve sabırla yolumuzda ilerleyeceğiz. Finansal olarak durağanlık söz konusudur fakat aşk hayatımızda güzel gelişmeler yaşanabilir.

KOVA

Sevgili Kovalar; toprak grubunda gerçekleşecek olan Dolunay döngüsü bizi hayata karşı korkak, çekimser ve endişeli ruh haline itecektir. Bu gökyüzü olayı bizi yönetmek isteyecektir ve bundan dolayı isteklerimizi yerine getirmekte zorlanabiliriz. İkili ilişkilerimizde aşırı duygusal davranmaktan vazgeçmeli, mantığımızı ortaya koyma zamanıdır. Etrafımızdaki insanların eleştirilerine kulaklarımızı tıkamalı ve inandığımız yolda ilerlemeyi seçmeliyiz.

BALIK

Sevgili Balıklar; ikili ilişkimizde bizim dışımızda gelişen olaylar karşısında kendimizi çaresiz ve zayıf hissedebiliriz. Sessiz kalmak ve sakin davranmak en doğru yol olacaktır. Geçmişte kalan ilişkimizin tekrar gündeme gelmesi söz konusu olabilir. Özellikle alım satım işlerimiz varsa, kesinlikle ertelenmelidir çünkü beklenen kazanç sağlanamayabilir. Ticaretle uğraşanlar da anlaşma yapmaktan, imza atmaktan bir süreliğine uzak durmalıdır.