Sevgililerin birbirlerine karşı olan sevgilerini, duygularını en güzel şekilde dile getirmek ve ilişkiyi güzel bir boyuta getirmek için muhteşem bir gündür. Kadınlar bugüne özellikle daha fazla önem vermektedir. Sevgilimiz ya da eşimizin bizi mutlu etmesini isteriz.  

Bugünü en özel kılan tek unsur aşk ve sevgiyi dile getirmek ve tazelemektir. Karşı taraftan almak ya da duymak istediklerimiz bizi bir günlük bile olsa mutlu etmektedir. Dünyanın birçok ülkesinde kutlanan bugün eşimiz, sevgilimiz ya da ilişkiye yeni başlayacağımız kişi ile nasıl bir uyum içinde olacağımız, olamayacağımız veya neler yapmamız gerektiği ile ilgili sizleri bilgilendireceğim.

KOÇ

Sevgili Koçlar; Koç burcu genel olarak kıskanç bir yapıya sahiptir. Hava grubundan bir sevgilimiz varsa işler biraz karışık olabilir. Bu kişiyle sıradan bir gün geçirebiliriz. Su grubundan olan sevgililerle hem duygusal hem de yönetimin bizim elimizde olduğunu hissedebiliriz. Ateş grubundan sevgililerle tutkulu bir süreç olacaktır. Toprak grubundan olanlarla ise özellikle ilişki dışında gelişen bazı olaylar yüzünden bugün biraz gerginlikler yaşansa da kısa sürede toparlanabilir.

BOĞA

Sevgili Boğalar; Sevgililer gününde Hava grubundan sevgilimizle zaman zaman inişli çıkışlı ama keyifli zaman geçirebiliriz. Su grubundan kişilerle romantik zamanlar olabilir fakat bu romantizm bizi biraz sıkabilir. Ateş grubundan olan kişiler ise bizi yönetecektir. Keyifli organizasyonlarla karşılaşabiliriz. Kendi grubumuzdan olan bir sevgilimiz varsa muhteşem bir gün bizi beklemektedir.

İKİZLER

Sevgili İkizler; Sevgililer gününde Hava grubundan olan sevgili ya da eş bizi oldukça mutlu edecektir. Beklenmedik sürprizlerle karşılaşabiliriz. Su grubundan olan sevgilimizle zaten bir uyum içinde olduğumuz için keyifli zamanlar yaşayabiliriz. Ateş grubundan olan sevgilimiz var fakat aramız açıksa, bu dönemde üstüne gitmeyelim, kendisi hamle yapacaktır. Toprak grubundan olan sevgilimiz varsa, şimdiden keyifli bir organizasyon yapmış olmamız gerekir.

YENGEÇ

Sevgili Yengeçler; Bu günümüz genel olarak çok eğlenceli geçeceğe benzemektedir. Hava ve Su grubundan olan kişilerle bugün uyumumuz muhteşem olacaktır. Dargın olanlar ise bugün barışabilir, keyifli kısa tatiller yapabilirler. Ateş grubundan sevgilimiz varsa onlarla biraz durgun bir gün geçirebiliriz. Onun dertlerini dinlemek ya da onun bir sorununu gidermek adına çözüm üretmekle uğraşabiliriz. Toprak grubundan olanlarla ise baş başa ve sakin bir gün geçirebiliriz.

ASLAN

Sevgili Aslanlar; Genel yapımızdan dolayı eğlenceli ve enerji doluyuz. Hava grubundan olan sevgilimizle mutlaka bir program yapabiliriz. Su grubundan olanlar bize hem duygusal hem de eğlenceli bir organizasyon hazırlayabilir ya da biz hazırlayabiliriz. Ateş grubundan olan sevgililer bugün için pek bir hazırlık yapmayabilirler. Toprak grubundan olan burçlar ise bugünü belki hatırlamayabilir.

BAŞAK

Sevgili Başaklar; Bizler bugünü genelde pek ciddiye almayız. Biz program yapmayız ve karşı tarafın hamlesini bekleriz. Bu sevgililer gününde işler pek yolunda gitmeyebilir. Hava ve Toprak grubundan sevgilimiz varsa durağanlık söz konusu olabilir. Ateş grubundan olanlar için bugün özel bir gündür ve bizimle vakit geçirmek isteyeceklerdir. Su grubundan olan sevgili ya da eşlerin güzel ve anlamlı hediyeleri hoşumuza gidecektir.

TERAZİ

Sevgili Teraziler; Sevgililer günü aslında bizim için pek bir sembol değildir. Hayatın akışına kendimizi kaptırmış giderken Hava grubundan olan sevgilimizle güzel bir yemek yiyebiliriz. Bu durum tam bize göredir. Su grubundan olan kişiler biraz içine kapanık bir tavır sergileyebilir ve sessiz kalmayı tercih edebilir. Ateş grubundan olan sevgililer uzakta ise güzel bir iletişim halinde olabiliriz. Toprak grubundan olanlarla eğer aramız açıksa, bu dargınlık muhtemelen devam edecektir.

AKREP

Sevgili Akrepler; Özellikle Akrep kadınları böyle özel günleri pek atlamazlar ve atlatılmasından da hiç hoşlanmazlar. Hava grubundan sevgilimiz ya da eşimiz varsa söylemlerimize dikkat etmemiz gerekecektir çünkü hayal ettiğimiz gibi bir durumla karşılaşmayabiliriz. Ateş grubundan olan sevgililer bizi hep baskın karakter gördüğü için beklenti içinde olduğumuzun bilincinde olacak ve ona göre hareket edecektir. Su grubundan olanlar sıradan bir gün gibi davranabilirler. Toprak grubundan olan sevgili ise çoktan program yapmış olabilir.

YAY

Sevgili Yaylar; Sevgililer günü bizim değişken ruh halimizden nasibini alabilir. Hava grubundan olan kişilerle muhteşem bir uyum içindeyiz. Su grubundan olan burçlardan alacağımız hediye bizi mutlu edebilir ancak bugüne özel bir isteğimiz olmayabilir. Ateş grubundan olanlarla sıradan bir gün geçirebiliriz. Toprak grubundan olan burçlarla anlaşmamız her ne kadar zor olsa da bugün eğlenceli geçecektir.

OĞLAK

Sevgili Oğlaklar; Bugünü özel kılmak bizim için önemlidir. Oğlak erkekleri bugün için güzel bir organizasyon hazırlayabilirler. Hava grubundan olan sevgilimiz ya da eşimiz varsa güne güzel başlayabiliriz ancak her an şartlar değişebilir. Su grubundan olan sevgilimizle aramız kötüyse düzeltmek için bugün bulunmaz bir fırsat olacaktır. Ateş grubundan olan sevgilimizle uyum içindeyiz. Toprak grubundan olan kişilerle ise arkadaş toplantıları gibi keyifli ortamlarda bulunabiliriz.

KOVA

Sevgili Kovalar; Sevgililer gününde evli Kovalar, Hava grubundan eşimiz varsa biraz gergin ya da sessiz bir gün geçirebiliriz. Su grubundan olan burçlar bizi mutlu edecektir. Karşı taraftan nasıl bir beklenti içindeysek, mutlaka karşılığını alacağız. Ateş grubundan olan sevgilimizle gereksiz tartışmalardan uzak durmalıyız. Bu kavga büyüyebilir ve canımız sıkılabilir. Toprak grubundan olanlar ise sakin ve keyifli vakit geçirebiliriz ancak bu durum bizi pek mutlu etmeyebilir.

BALIK

Sevgili Balıklar; Bizim için bugün hem özel hem de ilişkiye anlam katan bir gündür. Hava grubundan olan sevgilimiz ya da eşimize biz güzel bir kutlama hazırlasak iyi olur çünkü kendisinin pek niyeti olmayacaktır. Su grubundan olan burçlarla eğlenceli ve bir o kadar da ilişkiye anlam katan bir sosyal faaliyette bulunabiliriz. Ateş grubundan olan sevgilimiz varsa ve aramız açıksa, mutlaka adım atacaktır. Toprak grubundan olanlar ise bizi biraz sinirlendirebilir.

Sevgililer Gününde sizleri neler beklediğini ve daha detaylı bilgi alabilmek için uzmanlarımıza danışabilirsiniz.