Kökeniyle ilgili ise çeşitli rivayetler söz konusudur. Tarotologlar, Tarot kartlarının çıkış noktası olarak Eski Mısır’ ı göstermektedir. Tarot kartları günümüzde de gizemini korumakla birlikte, eski ilimlerin saklandığı bir kitabın, kartlar üzerine resmedilmiş şekli olduğuna inanılmaktadır. Rivayetlere göre, Eski Mısır da kehanette bulunmak için kullanılan kartların kullanımı önce yasaklanmış, daha sonra yavaş yavaş unutulmuştur. Kartlar Roman gezginlerce çeşitli diyarlara taşınmış ve günümüze kadar varlığını sürdürmesi de bu şekilde gerçekleşmiştir.

Tarot kartlarının Orta ve Uzak Asya da ortaya çıktığı ve oyun kartı olarak kullanılmaya başlandığı da, diğer bir inanıştır.  

Tarot destesinde günümüzde, 22 Büyük Arkana ve 56 Küçük Arkana olmak üzere toplam 78 kart bulunmaktadır. Popüler kültür içerisinde sıkça kullanılan, kehanette bulunma sanatıdır.

Uzman yorumcular ve doğru bir enerji ile yapılan açılımların, merak edilen soruları cevapladığı ve gelecekte olacakları işaret ettiği bilinmektedir.

Alanında uzman kişilerden oluşan kadromuz, sorularınızı cevaplamak ve kartlar doğrultusunda yol gösterici olmak için sizleri bekliyor. Geçmişten gelen ve içerisinde kadim bilgeliği barındıran kartların sesine siz de kulak verin.