Bu Dolunay Terazi burcunda gerçekleşeceğinden dolayı bizleri en fazla etkileyeceği konu iletişimlerimiz, ilişkilerimizdir. Ortaklıklar, sevgilimiz, eşimiz ve ailemiz bütün hafta boyunca hayatımızda ön planda olacaktır. İlişkilerimizi ya düzelteceğiz ya da bitmesi gereken ilişkileri bitirme yolunda hareket edeceğiz. Özellikle ilk önce çözüm bulma yoluna gideceğiz. Gergin bir dönem yaşayacağız ancak bu gerginliklerden kaynaklı alacağımız yaralar uzun vadeli hayatımızı etkileyebilir.

 Zarar alacağımızı hissettiğimiz konularda hakkımızı savunmak yerine, sessiz ve sakin kalmayı tercih edelim çünkü hakkımızı savunmaya başladığımızda stresli çatışmaların içinde kendimizi bulabiliriz. Aşk hayatımızda olumlu ya da olumsuz yaşayacağımız her ne varsa, Terazi burcunun yöneticisi Venüs gezegeni olduğundan dolayı sonuç hep aşk ile sonuçlanacaktır. Bu dönem de yapmamız gereken tek unsur bütün işlerimizde temkinli yaklaşmalı hem de acele karar vermeden hareket etmeliyiz. Finansal konularda ise kısa süreli bir gerileme dönemine de giriş yapmış bulunmaktayız.

Toprak grubundan olan burçlar; Özellikle iş ve para konularında karmaşalar, aksilikler ve beklenen tarihlerde gecikmeler yaşayabilirler. Arada kalmış ilişkilerimiz varsa, bu konuyu olumlu yönde çözümlenmesi adına adımlar atabiliriz.

Su grubundan olan burçlar; İkili ilişkilerde var olan sorunlarımız daha fazla içinden çıkılmaz bir hal alabilir. Bunun sebebi ise bizim aşırı duygusal tavrımızdan kaynaklı olacaktır çünkü bu dönemde her zamankinden daha fazla alıngan olabiliriz.

Ateş grubundan olan burçlar; Para konularımız ve aile içi yaşantımız da sorunlar yaşayabiliriz. Yalnız olan Ateş grubu bireyleri ise yeni bir ilişkiye başlayabilirler ancak belirli bir süre bu ilişkiyi iyi analiz etmeliyiz.

Hava grubundan olan burçlar; Hava grubundan olan burçlar bu Dolunaydan her türlü faydalanabileceklerdir. Aşk hayatımız, ortaklıklarımız olumlu yönde ilerleyebilir. Para konularında ise ekip halinde yapılan işlerde büyük başarılar elde edebiliriz.

Terazi Burcunda ki Dolunay’ ın Burçlar Üzerinde ki Etkileri;

KOÇ

Sevgili Koçlar; Yaşanacak Dolunay döngüsünde özellikle ikili ilişkimizin ilerleyeceği yol bize bağlı olacaktır. Biz gergin ve olayları irdeleyen bir tavır sergilediğimiz zaman ilişkimiz bitebilir, eğer biz alttan alan bir tavırla yaklaşırsak ilişkiyi kurtarabiliriz. Finansal konularda ise aynı durum geçerlidir. Ortak yapılan işlerde fikir çatışmaları yaşanabilir ve bu durum üretkenliğimizi derinden etkileyebilir. Sağlık açısından bakıldığında uykusuzluk sorunları gün yüzüne çıkabilir.

BOĞA

Sevgili Boğalar; Bu dönemde söylemlerimize çok dikkat etmeliyiz. Ekip halinde çalıştığımız yerlerde tavırlarımız, konuşmalarımız itici ve kırıcı olabilir. Bu durumdan dolayı etrafımızdaki kişilerle aramızda kısa vadeli dargınlıklar yaşanabilir. Sağlığımıza çok dikkat etmemiz gereken bir süreçtir. Özellikle eklem bölgelerimizde rahatsızlıklar yaşayabiliriz. Aile içindeki bireylerle fikir çatışmaları yaşanabilir fakat şunu unutmayalım ki, bu çatışmalarda en fazla sorun çıkaran taraf biz olabiliriz.

İKİZLER

Sevgili İkizler; Yaşanacak Dolunay bizi olduğumuzdan daha stresli, kırıcı ve bencil yapabilir. Özellikle iş hayatımızda iletişimlerimizi pozitif ve sakin kalarak yapmalıyız. Finansal sorunlarla ilgili bir çözüm arıyorsak, önümüzdeki hafta harekete geçmek daha olumlu olacaktır. Rejime ya da spora başlamak istiyorsak, bu dönemde verimli sonuçlar alamayabiliriz. Karmaşık ruh halimiz net şekilde vermemiz kararları olumsuz etkileyebilir yani bugün rejime başlayıp, yarın bırakabiliriz.

YENGEÇ

Sevgili Yengeçler; Yaşanacak Dolunay da hayatımızı ilgilendiren konularda etrafımızdaki kişilerden tavsiyeler almaya kendimizi kapatacağız. Duygusal ruh halimiz iç dünyamıza kapanmamıza sebep olabilir. Vereceğimiz her kararda doğru yolu bulduğumuzu düşünebiliriz ancak yanılma payımız çok fazla olabilir bunu unutmamalıyız. İş değiştirmek ya da var olan işimize farklı bir enerji katmak istiyorsak, doğru bir zamanda değiliz.

ASLAN

Sevgili Aslanlar; Risk almamız gereken önemli konulara karşı kendimizi güçlü hissedeceğiz. Burada önemli olan güçlü olmamız değil, akıllıca hareket etmemizdir. Geleceğimizi etkileyecek yanlış kararlar almadan önce olayları doğru analiz etmeliyiz. İletişimlerimizde sorunlar yaşanabilir ve bu yüzden dosyalarımız, anlaşmalar, evraklar konusunda dikkatli olmalıyız, imza atmadan önce elimizdeki evrakları dikkatlice okumalıyız.

BAŞAK

Sevgili Başaklar; Zorlu bir süreç içindeyiz. Hava grubunda gerçekleşen Dolunay sinirlerimizi bozabilir, olup olmadık her konuya gereksiz şekilde zaman harcayabilir ve ruh halimizi karmaşık duruma getirebiliriz. Bunun sebebi yaşanan olaylar değil, bizim çok fazla detaycı olmamızdır. Hayatı akışına bırakmak hiç bize göre değildir ve her daim ikinci bir planımız vardır ancak bu dönemde planlarımızı da alt üst eden olumsuzluklarla karşılaşabiliriz.

TERAZİ

Sevgili Teraziler; Yaşanacak Dolunay döngüsü bizleri özellikle miras, Hukuki işler, davalar ve bankalarla yapılacak anlaşmalarda uyarmaktadır. İlişkisi olmayan Terazi erkekleri, istedikleri gibi bir karakter ile tanışıp, evlilik yolunda ilerleyebilirler. İkili ilişkilerde sonlanmasını istediğimiz sorunların bir türlü çözüm bulmadığını fark edecek, bazı durumları kabullenmek zorunda kalacağız. Aile içinde ki tavırlarımız, kendi halinde olmamız tepki toplayacağız.

AKREP

Sevgili Akrepler; Aile içinde eşimizle ya da çocuklarımızla aramızda ciddi sorunlar ortaya çıkabilir. Böyle bir duruma karşılaştığımızda yapmamız gereken tek şey sakinliğimizi korumak olmalıdır. Finansal konularda şanslı bir dönemdeyiz ancak harcamalarımızı çok dikkatli yapmalıyız. Önümüzdeki günlerde maddi sıkıntılar yaşayabiliriz. İş ve kariyer alanımızda ise yeniliklere hazır olmalıyız. Beklenmedik haberler aldıktan sonra olumlu gelişmeler için harekete geçebiliriz.

YAY

Sevgili Yaylar; Dolunay döngüsü bizi özellikle etrafımızdaki insanlar, sosyal çevre ve aile bireyleri ile aramızdaki bağ konusunda uyarmaktadır. Söylediğimiz her söz, karıştığımız her olay bize olumsuz dönüş yapabilir. Bu yüzden bizi ilgilendirmeyen konuların içinde olmamaya çalışmalıyız. İkili ilişkisinde sorun yaşayanlar için de aynı şey geçerlidir. Olayları akışına bırakmalıyız ve bu süreç içinde asla eski konuları gündeme getirmemeliyiz. Geçmişe dönük yaşamak enerjimizi düşürebilir.

OĞLAK

Sevgili Oğlaklar; Bu dönemde uzun süredir bitiremediğimiz işlerimizi bitirmek için fırsatlar bulacağız. Bu işleri bitirmediğimiz sürece yeni gelecek işlerin başarı derecesi düşecektir. İkili ilişkilerimizde ise ayrılık yaşadığımız bir kişi ile tekrar bir araya gelmek isteyebiliriz ancak şunu unutmayalım ki, hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. İş ve kariyer alanımızda bulunduğumuz konumu korumak zorunda kalabiliriz. Aile büyüklerinin bazı sorunları ile meşgul olabiliriz.

KOVA

Sevgili Kovalar; Ev değişikliği yapmak ya da evde tadilat, eşya değişikliği gibi eylemlerde bulunmak için doğru zamandır. Harcamalarımıza dikkat ettiğimiz sürece istediğimiz değişiklik bize moral verecektir. Kendimizde görsel açıdan da değişiklik yapmak isteyebiliriz. İş alanımızda uzun süredir devam eden herhangi bir sorunumuz varsa çözüme doğru ilerleyecektir. Aşk hayatımızda ise yeni bir ilişkiye başlayabiliriz. Bu ilişki adına zihnimizde oluşan soru işaretlerinin cevaplarını önümüzdeki günlerde bulabiliriz.

BALIK

Sevgili Balıklar; Bir ilişki yaşanıyorsa olayları çok fazla büyütmeden çözüme ulaştırmamız gerekmektedir. Buna bir çözüm bulunamıyorsa bu ilişki bitmeye yüz tutmuş bir durum sergileyebilir. Sosyal çevremizden dost sandığımız bazı kişilerin bize zarar verdiğini göreceğimiz olaylar yaşayabiliriz. Bu durum bizi çok fazla üzebilir fakat kısa sürede kendimizi toparlayacağız. Finansal konularda durgun bir döneme giriyoruz ve bu yüzden risk içeren konuları ertelemeliyiz.

Terazi burcundaki Dolunay ile ilgili detaylı bilgi almak ve hayatınız üzerindeki etkilerini öğrenmek için uzmanlarımıza danışabilirsiniz.