Bu yaşanacak Yeni ay döngüsü Ay ile dünyanın birbirine en yakın olacağı bir döngüdür ve bu yüzden de etkilerini hepimiz yani tüm burçlar yakından etkilenecektir.

Yaşanacak Yeni ay döngüsünün bu süreçte en fazla etkileyeceği konu aşk konuları olacaktır. Yeni ilişkiler için başlangıçlar söz konusu olurken, var olan ilişkilerde de iyileşmeler olurken zaman zaman da yüzleşmeler, gizli tutulan duyguların ortaya çıkması ve hayal kırıklıkları da gündemde olacaktır. Her yaşanan Yeni ay döngüsü güzellikleri hayatımıza getirirken bu Yeni ay döngüsünün Merkür gerilemesi ile yakın tarihlerde gerçekleşmiş olmasından kaynaklı iniş çıkışlar söz konusu olacaktır. Merkür gezegeni özellikle insan ilişkilerimizi derinden etkileyen bir güce sahiptir ve bu dönemde de iyilikler ve kötülükler birbirine karışacaktır. Neyin bizim için iyi ya da kötü olduğunu anlamakta güçlük yaşayabiliriz.

Yeni ay'ın Burçlar Üzerinde ki Etkileri;

KOÇ

Sevgili Koçlar; ortak yapılan işlerde, anlaşmalarda, sözleşmelerde işin başında uzlaşmamız çok zor olsa da ilerleyen zamanlarda her şey yoluna girecektir. Her ne kadar önümüzü göremesek, kılı kırk yararak olumsuz düşünceler içinde boğulsak da bu döngü bize ne yaşatması gerekiyorsa yaşayıp sonucu sabırla beklemeliyiz. Bu dönemde kendimizi çevremize karşı koruma altına almalı, kendimize yeni uğraşlar edinmeli, başka konulara odaklanmalıyız.

BOĞA

Sevgili Boğalar; iş ve kariyer alanımızda elimizde olmayan sebeplerden dolayı bazı aksaklıklar gündemde olabilir. Aşk ve sosyal çevremizde de bazı gerginlikler yaşayabiliriz. Bu süreçte dikkat etmemiz en önemli konu sağlığımızdır. Finansal konularda bazı kayıplar yaşayabiliriz. Yatırım yapmak için doğru bir zaman değildir. Bağışıklık sistemimizle ilgili bazı sorunlar olabilir. Bulaşıcı hastalıklara karşı kendimizi koruma altına almalıyız.

İKİZLER

Sevgili İkizler; en büyük aşklar büyük nefretle başlar sözü bu dönemde tam bize göre olacaktır. Grubumuzda gerçekleşecek olan Yeni ay döngüsünün Merkür gerilemesi ile denk gelmesinden dolayı özellikle ikili ilişkilerimizi önemli ölçüde etkileyecektir. Var olan ilişkilerimizde sorunlar yaşanırken, yeni ilişkiye başlayabiliriz ancak başlangıçlar biraz sıkıntılı olsa da sonu güzel olacaktır. Finansal olarak ise şans bizden yana olacaktır.

YENGEÇ

Sevgili Yengeçler; kendimizi güvende hissetmeyebiliriz. Özellikle iş ve aile içindeki duruşumuz, konumumuzla ilgili bazı sorunlar yaşanabilir ve bu durumda bizi olumsuz etkileyebilir. Kendi iç dünyamızdan sıyrılıp, çevremizdeki insanlarla daha fazla vakit geçirip, kendimizi yalnız hissetmekten kurtulmak isteyebiliriz. Ortak yapılan işlerde anlaşmazlıklar ortaya çıkabilir. Finansal konularda da harcamalarımızı en aza indirmemiz gerekmektedir.

ASLAN

Sevgili Aslanlar; akrabalarımız ve kardeşlerimizle ilgili bazı problemler yaşayabiliriz. Merkür gerilemesi bizlere her ne kadar Yeni ay yaşayacak olsak da, olumsuz etkilerini hissettirecektir. Aile içi sorunların ortaya çıkması ile moralimiz bozulabilir, keyifsiz bir dönem yaşayabiliriz.  Finansal konularda ek gelir elde etmek istiyorsak ve adım atarsak, pek başarılı olamayabiliriz. Aşk hayatımızda sorunlarımız varsa çözümlenebilir.

BAŞAK

Sevgili Başaklar; bilinçaltımızdaki bazı korkular bu dönemde gün yüzüne çıkabilir. Hayata dair yapmak istediğimiz her ne varsa harekete geçmek isteyebiliriz ancak bu korkularımız bizi engelleyebilir. Anlaşmalar, kontratlar, sözleşmeler gibi konularımızı ertelemek daha hayırlı olacaktır. İş ve kariyer alanımızda değişiklikler yapmak istiyorsak beklemeliyiz çünkü ilerleyen günlerde beklentimizden daha güzel şekilde bir iş bize gelecektir.

TERAZİ

Sevgili Teraziler; burcumuzda gerçekleşecek olan Yeni ay döngüsü bizim ruh halimizi derinden etkileyebilir. Aşk hayatımızda çalkantılar gündemde olurken, iş ve kariyer alanımızda da sorumluluklarımız artacaktır. Başarılı bir profil çizdiğimiz için oldukça yoğun bir tempo içinde olacağız. Aile içinde bazı sorunlar varsa çözümlenecektir. Finansal olarak bakıldığında kimseye borç vermemeye ve almamaya özen göstermeliyiz. Merkür gerilemesi bizi para konusunda olumsuz etkileyebilir.

AKREP

Sevgili Akrepler; özellikle ikili ilişkilerimizde geçmişte yaşanan bazı olumsuz olayları irdeleyebilir, gereksiz şekilde gerginlikler yaşanabilir. İş ve kariyer alanımızda şartlarımız hızlı şekilde gelişecek ancak biz kendimizde enerji düşüklüğü, isteksizlik ve endişeli bir ruh halinde olabiliriz. Elimize geçen fırsatları doğru değerlendirme konusunda aksaklıklar yaşayabiliriz. Kendimizle ilgili değişiklikler yapmak istesek de, bu işlerimizi ertelemeliyiz.

YAY

Sevgili Yaylar; yaşanmış fakat bitmiş bir ilişkiyi tekrar denemek için harekete geçebiliriz. Bu ilişki bize istediğimiz gibi bir duygu vermeyecektir bu yüzden başlamanın hiçbir anlamı yoktur. Karşı cinsle aramızdaki sorunlar artabilir, kendimizi ifade etmekte zorlanabiliriz. İş ve kariyer alanımızda sorunlarımız varsa kökten değişiklikler yaparak, sorunlarımıza odaklanmalıyız. Bu şekilde çaba gösterirsek işlerimiz kısa zamanda çözümlenecektir.

OĞLAK

Sevgili Oğlaklar; hayata dair tüm hedeflerimiz değişmeye başlayacaktır. Tüm taşlar yerinden oynayacak, dengeler bozulacak fakat kısa süreli fırtınanın ardından Güneş bize yeniden doğacaktır. İş ve kariyer alanında, eğitimlerde, yurtdışı bağlantılı işlerimizde, yolculuklarımızda şansımız yüksek olacaktır. Finansal konularda ise harcamalarımıza dikkat etmeliyiz. Sağlık sorunlarımız varsa daha fazla dikkate almalıyız.

KOVA

Sevgili Kovalar; kendimize kızdığımız bazı konular var. Kendimizi kontrol altına almakta zorlanabilir, öfkemize yenik düşebiliriz. İkili ilişkilerde sorunlar yaşayabiliriz. Kıskançlık yüzünden birçok sorunlar ortaya çıkarken, ilişkiyi iyileştirmek adına adım atmak istemeyebiliriz. Hayatı akışına bırakmak bizim için daha hayırlıdır. Aile içinde gizli konular ifşa olabilir, bu durumdan dolayı enerjimiz düşebilir. Aile büyükleri ile yakından ilgilenebiliriz.

BALIK

Sevgili Balıklar; kötü alışkanlıklarımız varsa bu dönemde bırakmak için harekete geçebiliriz. Spora ya da rejime başlarsak sonuç başarılı olacaktır. Duygusal bağımlılıklarımız bize bu dönemde zarar verebilir. Bitmesi gereken bir ilişkiyi zorla devam ettirmeye çalışmak ve arşımızdaki kişiye aşırı bağlı olmak bize zarar verebilir. Finansal konularda ise alım satım işlerimizi erteleyelim. Kredi çekmek, borç almak için doğru zaman değildir.

Terazi burcunda gerçekleşen Yeni Ay ile ilgili detaylı bilgi almak ve hayatınız üzerindeki etkilerini öğrenmek isterseniz uzmanlarımıza danışabilirsiniz.