Bu döngü bazı sayfaların kapanmasını simgelerken, 2019 yılından bu yana çaba harcadığımız her konuya da açıklık getirecektir. Genel anlamda tüm burçlarda bir devir kapanmaya başlayacaktır. Uzun zamandır dünyanın gündeminde olan salgın hastalık Covid 19 da bu döngüden sonra etkisini yavaş yavaş kaybetmeye başlayacaktır. Yaşanacak bu Ay tutulması 18 yılda bir gerçekleştiği için 2002 yılından bu yana hayatımızda neler değişti ise bu değişim artık son bulup, yepyeni bir döngüye girmeye başlayacağız. Bu durum bazılarımız için olumlu olurken, bazılarımız için olumsuz etkiler yaratabilir.

Geçmişten bu yana verdiğimiz bazı mücadelelerin artık karşılığını almaya başlayacağımız bir döngüye girmekteyiz. Salgının yayılmasını engellemek üzere başlatılan çalışmalarda cevap vermeye başlayacağı için artık eski yoğun iş trafiğine ve tempoya da bu döngüden sonra kendimizi hazırlamalıyız. Ertelediğimiz her ne kadar planlarımız varsa artık yerine getirebilecek imkanları ve fırsatları bulmaya başlayabiliriz.

Ay tutulması günlük işlerimizin hızlanmasına, bazen gergin ruh halimize sebep olabilir. Yay burcunda gerçekleştiği için bu tutulma boyunca özgürlüğümüz, direndiğimiz haklarımız, savunduğumuz konular her daim gündemde olacaktır.

Yay burcunda gerçekleşecek Dolunay ve Kanlı Ay Tutulmasının burçlar üzerindeki etkileri;

KOÇ

Sevgili Koçlar; önümüzdeki 5 hafta bu tutulma sonrasında çok önemli bir faktör olacaktır. İş ve kariyer alanımızda hızla yolumuza devam ederken yapmak istediklerimizi kısa sürede yapacak, bizden beklenen başarıyı elde edeceğiz. Aslında bunun en büyük sebebi, özel yaşantımızdaki bazı sorunları unutmak adına kendimizi işimize odaklamamızla ilgilidir. İş dışındaki diğer yaşam alanlarımızı bir kenara itmek yerine onlara da vakit ayırmak bu döngüde çözümlemek için oldukça hayırlı olacaktır.

BOĞA

Sevgili Boğalar; hayatımızın her alanında yaşadığımız abartılı duyguları artık bir kenara bırakma zamandır. Sevgimizde, korkularımızda, işimize gösterdiğimiz özende aşırıya kaçmak bize hiçbir şey kazandırmadı ve artık bunun farkına varıyoruz. Bu süreçte daha sakin, olaylara farklı pencereden bakarak ve korkularımızdan arınarak yolumuza devam edeceğiz. Yay burcundaki tutulma bizim insan ilişkilerimizi derinden etkileyebilir. Söylemlere, tavırlarımıza dikkat etmemiz gerekmektedir.

İKİZLER

Sevgili İkizler; Ay tutulması süresince işimizde çok biliyormuş gibi tavırlar sergilemekten kesinlikle kaçınmalıyız. İşimizde çok başarılı ve tecrübeli olabiliriz ancak sergilediğimiz rahat tavırlar karşımızdaki insanlar tarafından eleştirilebilir. İşlerimizi bir an önce yoluna koymak için kestirme yollar arayabiliriz yani aklımızı oldukça iyi kullanabiliriz. Aşk hayatımızda da karşı tarafla ilgili bazı farkındalıklar yaşamaya başlayabiliriz.

YENGEÇ

Sevgili Yengeçler; bu süreçte duygularımızın dile gelmesi büyük olasılıktır ancak her şey bizim istediğimiz ya da düşündüğümüz gibi tozpembe olmayabilir. Konu her ne olursa olsun gitmek isteyen gitmeli, yolumuza kalanlarla devam etmeliyiz. İş ve kariyer alanımızda yoğun bir tempo bizi beklemektedir. Bu yoğunluk özel hayatımızı göz ardı etmemizde etken olabilir. Hayatımızın her alanında eşit şekilde enerjimizi dağıtmaya özen göstermeliyiz.

ASLAN

Sevgili Aslanlar; Yay burcunda yaşanacak Ay tutulmasında sonuç beklediğimiz ticari, finans ve hukuk ile ilgili konularda netlik kazanabiliriz. Tutulma boyunca yüzümüze gülüp ama arkamızdan bizim için demediğini bırakmayan gizli düşmanlıklarda ortaya dökülecektir. Bu tarz eylemlerle karşılaştığımızda yapmamız gereken tek şey sabırlı olmak ve sakin davranmak olmalıdır. Finansal konularda riskli işlerden, yatırımlardan uzak durmalıyız.

BAŞAK

Sevgili Başaklar; bu tutulma bizleri özellikle ortaklıklarda, yatırımlarda, parasal giriş çıkışlarda önemli ölçüde etkileyecektir. Bu döngüde elimize geçen bazı fırsatlar olacaktır. Bu fırsatları doğru değerlendirirsek, tutulmadan yara almadan sıyrılabiliriz. Önemli konularla ilgili yatırım yapmak istiyorsak çok dikkatli ve akıllıca davranmalıyız. Aslında bu tutulma Başak burçlarını en fazla parasal konularda etkileyecektir.

TERAZİ

Sevgili Teraziler; ortak yapılan işlerde, aşk hayatımızda uzun süredir iniş çıkışlar yaşadığımız bir durum varsa bu konu gündeme gelebilir ve beklenmedik ayrılıklar yaşayabiliriz. Bu durum ilk etapta bizi yıpratsa ve üzülsek de, ilerleyen günlerde aslında bizim için ne kadar hayırlı olduğunu anlayacağız. Finansal olarak bakıldığında şans bizden yana olacaktır. Para ile ilgili vereceğimiz her karar çok önemlidir. İyi düşünüp hareket etmeliyiz.

AKREP

Sevgili Akrepler; iş hayatımızda beklenmedik bitişler söz konusu olabilir. Özellikle iş arkadaşlarımız ve üst düzey yöneticilerin bizi eleştirmesi fazlasıyla moralimizi bozabilir ancak ne olursa olsun fevri davranıp işi bırakmamalıyız. Etrafımızdaki insanların gizli düşmanlıklarına karşı dikkatli olmalıyız. İkili ilişkilerde saklanan bazı konular varsa mutlaka ortaya çıkacaktır. Bu durum kısa süreli ayrılıklara bile sebep olabilir.

YAY

Sevgili Yaylar; burcumuzda gerçekleşecek olan Dolunay ve Ay tutulması bizleri en fazla ruhsal anlamda etkileyebilir. Özgürlüğümüzü kısıtlayan her ne varsa bize çok büyük sorun olmaya başlayacaktır. Bu konuyla ilgili isyan bayraklarını çekebiliriz. İş ve kariyer alanımızda hırslı çalışma tempomuz bize peş peşe başarıları getirecektir. Yaşam kalitemizi değiştirecek yeni kazanç kapıları açılabilir.

OĞLAK

Sevgili Oğlaklar; tutulma boyunca yani 5 haftalık bir süreçte hakkımızı almamız gereken konular varsa o konulara yönelebiliriz. Bu durum ruh halimizi epeyce sıkabilir ancak sakin kalırsak da istediğimizi almakta zorlanabiliriz. Elimizdeki tüm delilleri ortaya dökmeli, fırsatları akıllıca değerlendirmeliyiz. Bunu başardığımız zaman hak ettiğimiz işimizi, paramızı, tazminatımızı, mirası alabiliriz. İkili ilişkilerde sorun varsa çözüm aramak yerine bitirme kararı alabiliriz. Yalnız olan Oğlaklar da yeni bir ilişkiye başlayabilirler.

KOVA

Sevgili Kovalar; hepimiz için genel anlamda zorlayıcı bir döngüye girmekteyiz ancak bizler biraz daha fazla etkilenebiliriz. Bunun en büyük sebebi Ateş grubunda gerçekleşecek olan tutulmanın bizi ruhsal anlamda tetiklemesinden kaynaklıdır. Yakın çevremizden bazı kişilerle gereksiz tartışmalara girebiliriz. Bu durum aslında her iki tarafında hoşuna gitmeyecektir ancak anlık fevri çıkışlar bizi buna itecektir. Aile bireylerinin bazı sorunları ile mücadele etmek zorunda kalabiliriz. Evcil dostlarımız varsa bu döngüde onlara karşı daha dikkatli olmalıyız.

BALIK

Sevgili Balıklar; bu süreçte ikili ilişkiler, ortaklıklar önemli ölçüde sarsılabilir. Bu durum bizimle ilgili olmasa da karşı tarafın gergin tavırlarından kaynaklı da olabilir. Unutmayalım ki biz nasıl etkileniyorsak bu döngüden herkes farklı şekilde etkilenecektir ve bu yüzden 5 hafta boyunca kimse ile tartışmamaya özen göstermeliyiz. Finansal konularda durağan bir süreç yaşarken, tutulma sonrasında para akışımız hızlanacaktır.

Ay Tutulması ile ilgili detaylı bilgi almak ve hayatınız üzerindeki etkilerini öğrenmek için uzmanlarımıza danışabilirsiniz.