Ticari konular, seyahatler, akademik konular ve Hukuksal konular, medya, basın gibi konular Yay burcu tarafından yönetilmektedir. Toplumsal konular daha fazla dikkatimizi çekerken, ev ile işlerimizde aralık ayının ikinci haftasına kadar gündemde olacaktır.

Kendimize iş alanlarında farklı alanlar yaratabiliriz. Eğitim ve iş için yurtdışı bağlantılarımız varsa mutlaka girişimlerde bulunabiliriz. Güçlü bir döngüde bulunduğumuz için bu Yeniay da attığımız adımlarda mutlaka olumlu sonuçlar alabileceğiz. Özellikle finansal konularda bolluk ve bereket adına önemli kaynaklar elde edebiliriz. Kredi başvuruları, tazminat, nafaka, sigorta gibi kavramları düzenleyebileceğimiz bir döngüde olacağız.

Yeni başlangıçlar, ev taşıma, iş değiştirme gibi önemli konularda da Yeniay bizlere büyük destek verecektir. Hayatımızda bazı önemli gelişmeler yaşarken, ortaklıklar, yatırımlar gibi konularda neyi hak ediyorsak, onu yaşayacağız. Merkür gerilemesi de sonlandığı bu dönemde arkasından gelen Yeniay da iş ve kariyer, finansal konuların çözümlenmesi için şanslı kapılar bizlere açılacaktır.

Yeniay'ın Burçlar Üzerinde ki Etkileri;

KOÇ

Sevgili Koçlar; bu dönemde şifa çalışmaları yapabilir, özellikle sağlığımızla ilgili daha düzenli bir sistem kurabiliriz. İletişimlerimizde güçlenmeler yaşanırken, hayattan daha fazla keyif almaya başlayabiliriz. Çocuk sahibi olmak isteyenler için uygun bir süreçtir. Aşk hayatımızdan güzel beklentilerimiz varsa, aralık ayı boyunca oldukça şanslı bir dönem yaşayacağız. Umulmadık iş teklifleri alabilir, yaşam kalitemizi arttırmak adına harekete geçebiliriz.

BOĞA

Sevgili Boğalar; aile ile ilgili sorunlarımız varsa bu Yeniay da çözümler üretecek ve sorunlarımızı çözümleyeceğiz. Ev taşıma, iş değiştirme ya da mesleğimizde değişiklik yapmak istiyorsak bu büyük fırsatı bu döngüde çok iyi değerlendirmeliyiz. Finansal konularımızda ise daha fazla kazanmak adına yeni başlangıçlar yapabilir, olumlu sonuçlar alabiliriz. İş ve kariyer alanımızda ise beklenmedik gelişmeler yaşanırken, ne yapmak istediğimizi iyi düşünüp, sağlıklı adımlar atmaya özen göstermeliyiz.

İKİZLER

Sevgili İkizler; yaklaşık bir yıldır devam eden parasal konularımızda artık gelişmeler yaşanmaya başlayacaktır. Eğitimle ilgili yapabileceğimiz her türlü yenilikler, işimizde yapmamız gereken reklamlar, açılışlar gündemde olacaktır. Özellikle Ateş grubundan olan bir kişiyle yeni bir ilişkiye başlayabiliriz. Para evimizde ciddi aydınlanmalar açılırken, harcamalarımızı çok dikkatli yapmalıyız. Diyete başlamak istiyorsak, bu süreçte sağlıklı sonular alabiliriz.

YENGEÇ

Sevgili Yengeçler, takıntı haline dönüştürdüğümüz bazı konularımız Merkür gerilemesinde daha fazla ön plandaydı fakat artık bu duygu ve düşüncelerden arınmamız için Yeniay bize daha rahat, cesur ve pozitif düşünceler aktarmaya başlayacaktır. İçsel dengelerimizi sağlamak adına gereksiz düşüncelerden sıyrılma zamanıdır. Bu süreçte bizim atmakta zorlandığımız bazı adımların kendiliğinden yoluna girdiğini göreceğiz.

ASLAN

Sevgili Aslanlar; şimdiye kadar yaşadığımız bazı olumsuzlukların, olumlu dönüşümler yaşadığına şahit olacağız. Uzun zamandır dargın olduğumuz kişi ya da kişilerle barışabilir, bu durumdan çok mutlu olabiliriz. Hayatımızla ilgili bazı köklü değişiklikler yapabiliriz ve bu değişiklikler uzun vadeli hayatımızda kalacaktır. Daha sağlam duran ve daha gerçekçi bir ruh halimizle yolumuza devam edeceğiz. İş alanımızla ilgili yeni fikirler üretebiliriz.

BAŞAK

Sevgili Başaklar; her şeyden önce ailemiz, çocuklarımız ve yakın çevremizle ilgili bazı yeniliklere şahit olabiliriz. Bu durum karşısında onlar kadar biz de mutlu olabiliriz. İş ve kariyer alanımızda bazı değişimlere hazır olmalıyız. Biz istemesek te, elimize gelen bu fırsatı değerlendireceğiz ve sonuçlarına biz bile şaşıracağız. Ev taşıma ya da şehir değiştirmek isteyenlerimiz için şanslı bir dönemdir. Kazancımızı çoğaltmak adına attığımız her adım olumlu sonuçlanacaktır.

TERAZİ

Sevgili Teraziler; ruhsal yorgunluktan uzaklaşmak, arınmak ve dinlenmek için çok uygun bir dönemdeyiz. Özgürleşmek isteyeceğiz ve şimdiye kadar hiç yapmadığımız yeni alışkanlıklar edineceğiz. Bu alışkanlıklar bizi farklı bir boyuta taşıyabilir. Yaşam standartlarımız, ev durumumuz ve bütçemiz bizim için önemli bir kavram olacaktır. Enerjimizi bu süreçte bize fayda sağlamayacak konulara ve kişilere harcamamaya özen göstermeliyiz.

AKREP

Sevgili Akrepler; ilişkimizle ilgili ya da ortak iş yaptığımız kişilerle ilgili kendi içimizde yeni kararlar alabiliriz. Bu kararımızı karşı tarafa bildirmemiz biraz zaman alacaktır çünkü doğru ya da yanlış karar verip vermediğimizi anlamak için zamana ihtiyacımız olacaktır. Yeni iş kurmak isteyenler ise riskli yatırımlar yapabilirler ancak bu durum bizi korkutmamalıdır çünkü enerjimiz yüksek ve güçlü olacaktır. İkna kabiliyetimiz, kendimizi doğru ifade etmemiz konusunda başarılıyız.

YAY

Sevgili Yaylar; burcumuzda gerçekleşecek Yeniay döngüsü bize ve bizim grubumuzdan olan diğer burçlara hayat enerjisi, bolluk, bereket ve en önemlisi aşk ve sevgi getirecektir. Ruhsal olarak kendimizi daha dingin, sevecen ve pozitif bir karakter olarak hissedeceğiz. Sosyal çevremizi genişletebiliriz ve bu çevrede yeni biriyle tanışabiliriz. Bu kişi hem çok eğlenceli hem de enerjisi bize çok uygun biri olacaktır. Uzun vadeli bir birliktelik bizi beklemektedir.

OĞLAK

Sevgili Oğlaklar; günlük işlerimizde herhangi bir değişiklik olmayacaktır ancak uzun vadeli hayatımızı ilgilendiren konulara daha fazla yönelebiliriz. Bu konu ile ilgili daha fazla araştırmalar yapabilir, etrafımızdan tavsiyeler alabiliriz. İş ve kariyer alanımızda var olan düzenle ilgili değişiklikler yaşanabilir ve bu durum bizi biraz şaşırtabilir. Bedensel olarak kendimizde yenilikler yapmak isteyebiliriz. Estetik konuları, moda, imaj değişimi gibi konulara merak sarabiliriz.

KOVA

Sevgili Kovalar; yaşanacak Yeniay döngüsü her şeyden önce bize iç dünyamızda bir değişimin habercisi olacaktır. Şimdiye kadar eleştirdiğimiz ya da yargıladığımız bazı konular ve kişiler yerini iyimser bir akışa bırakacaktır. Yeni ortamlara girebilir ve bu ortamlarda çok güzel dostluklar kurabiliriz. Uzun süredir çözüm bekleyen ailevi konular içinde beklenmedik gelişmeler yaşayabiliriz. Hukuki işlerimiz varsa, bizim açımızdan olumlu ilerleyecektir.

BALIK

Sevgili Balıklar; yeni iş yeri kurmak isteyenler için oldukça şanslı bir dönemdir. Bilgi alışverişinde bulunacağımız, anlaşmalar yapacağımız, imzalar atacağımız bu dönemde yanılma payımız çok az olacaktır. Kendimize ve etrafımızdaki kişilere karşı güvenimiz tam olacaktır. İyi niyetimizle başladığımız her işimizde kazanç sağlayacağız. Yalnız olan Balıklar güzel bir birlikteliğe başlayabilirler. Evimizde de ufak tefek değişimler yapmak isteyebiliriz.

Yay burcunda gerçekleşen Yeniay ile ilgili detaylı bilgi almak ve hayatınız üzerindeki etkilerini öğrenmek için uzmanlarımıza danışabilirsiniz.