Pozitif olayların yaşanabileceği bu süreçte kadersel döngünün varlığını net bir şekilde hissedebilirsiniz. Yaşanan olaylara müdahale etmekte zorlanabilir, içinde bulunduğunuz akışa kendinizi kaptırabilirsiniz. Geçmişte verdiğiniz emeklerin karşılığını beklemediğiniz bir anda alarak şanslı hissedebilirsiniz. Geleceğe dair hayaller kurarak karşılaşacağınız fırsatları en iyi biçimde değerlendirmek isteyebilirsiniz.

İş hayatınızda yeni başlangıçlar söz konusu olabileceği gibi bulunduğunuz iş yerinde terfi almanızda gündeme gelebilir. Üzerinde çalıştığınız, emek verdiğiniz işler beğeni görebilir. Maaş zammı alabilir, daha iyi kazanç sağlayabileceğiniz işlere başlayabilirsiniz. Yurt dışı bağlantılı şirketlerle iş bağlantıları kurabilirsiniz. İçinde bulunduğunuz süreçte, atacağınız her adımda hukuki kurallara uygun hareket etmenizde yarar var. Gerçekleştireceğiniz usulsüz işler uzun vadede başınızı ciddi şekilde ağrıtabilir. Yatırım yapmak, emlak ve konut işlemleri gerçekleştirmek isteyebilirsiniz. Yeni bir ev alabilir ya da bulunduğunuz şehirden taşınabilirsiniz. Hukuki işlerle ilgilenebilir, resmi ortamlarda bulunabilirsiniz. Yaratıcılık gerektiren işlerde başarı sağlayabilirsiniz.

Duygusal hayatınızda da yeni başlangıçlar yaşanabilir. İyi giden bir birlikteliğiniz varsa evlilik kararı alabilirsiniz. Evli çiftler çocuk sahibi olmak isteyebilirler. Uzun zamandır çocuk sahibi olmak isteyen çiftler bu süreçte bebek haberi alabilirler. Yeni ilişki başlangıçları yapılabilir. İkili ilişkilerde yapıcı olmanız ve karşınızda bulunan kişi ile empati kurmanız ilişkinizi güçlendirecektir.

Sosyal hayatınızın hareketleneceği bu dönemde dışarıda daha fazla zaman geçirebilir, kısa ve uzun mesafeli yolculuklara çıkabilirsiniz. Çevrenizde size zarar vermek isteyen kötü niyetli kişiler var ise bu kişileri tespit edebilirsiniz.

Sağlığınızla ilgili konularda hassas hissedebilir, yaşadığınız sağlık sorunları için şifa kaynağı arayabilirsiniz. Kazalar ve yaralanmalar konusunda dikkatli olmanızda yarar var.

Yay burcunda Dolunay’ın burçlara etkisi:

Koç: İş hayatınızla ilgili güzel gelişmeler yaşanabilir. Yeni bir iş başlangıcı gerçekleştirebilir ya da var olan işinizde terfi alabilirsiniz. Kısa ve uzun mesafeli yolculuklar planlayarak bol bol tatil yapabilirsiniz. Yakın akrabalarınızla olan ilişkileriniz kuvvetlenebilir. Yakınlarınıza destek olabilir ya da onlardan yardım görebilirsiniz. Hukuki konularda şansın sizden yana olduğunu hissedebilirsiniz.

Boğa: Finansal konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Elinize geçen paranın anlamadan bittiğini düşünebilirsiniz. Bu süreçte gerçekleştireceğiniz yatırımlardan uzun vadede kar elde edebilirsiniz. Ailenizden maddi destek görebilir ve rahatlayabilirsiniz. Geçmişten gelen borçlarınız varsa bu borçları kapatabileceğiniz bir kaynak bulabilirsiniz. Sağlığınız ile ilgili hassas olabileceğiniz bu süreçte fiziksel olarak kendinize yüklenmemeniz yararınıza olacaktır.

İkizler: Hayatınızda eksik olduğunu düşündüğünüz noktaları tamamlamak için harekete geçebilirsiniz. Duygusal hayatınızda köklü değişiklikler yaşanabilir. İyi giden bir birlikteliğiniz varsa evlenebilir, evliyseniz çocuk sahibi olmayı düşünebilirsiniz. Ailenizle ve yakınlarınızla daha fazla zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Yeni iş başlangıçları gündeme gelebilir. İş seyahatine çıkabilir, iş ile ilgili eğitimlere katılabilirsiniz.

Yengeç: Geçmişten gelen sağlık sorunlarınız varsa Dolunay sürecinde şifa bulabilirsiniz. Fiziksel enerjiniz olumlu yönde değişim gösterebilir. İş hayatınızda çeşitli değişiklikler yaşanabilir. İşinizi ya da iş yerinizi değiştirebilirsiniz. Aynı anda birden çok işle ilgilenmenizi gerektirecek durumlar açığa çıkabilir. Kendinize zaman ayırmakta zorlanabilir, sevdiklerinizi ihmal edebilirsiniz.

Aslan: Kendinizi her zaman olduğundan daha neşeli hissedeceğiniz bu süreçte sosyal yaşamınız hareketlenebilir. Birlikteliği olmayan kişiler ilişki başlangıcı gerçekleştirebilirler. Bol bol flört ederek yaşadıkları anın tadını çıkarabilirler. Evli olan çiftler çocuk sahibi olmayı düşünebilir, ailelerini genişletmek isteyebilirler. Çocuklarınızın eğitim hayatı ile ilgilenmek için araştırmalar gerçekleştirebilirsiniz. Yaz için tatil planları yapılabilir.

Başak: Fiziksel görünüşünüze dikkat ederek spora başlayabilir, boş olan her anınızı yararlı bir biçimde değerlendirmek isteyebilirsiniz. Yediklerinize dikkat etmeniz gerekebilir. Yeni bir ev alabilir, taşınabilir ya da bulunduğunuz mekânda tadilat işlemleri gerçekleştirebilirsiniz. Eviniz için yeni mobilyalar ya da dekor eşyaları satın alabilirsiniz. Sevdiğiniz kişileri evinize davet edebilir, onları rahat ettirmek için çaba gösterebilirsiniz.  

Terazi: Okumak, kendinizi geliştirmek, yeni şeyler öğrenmek isteyebilirsiniz. Çeşitli eğitimlere katılmak için araştırmalar gerçekleştirebilir, sizin için en uygun olan eğitim kurumunu bulabilirsiniz. Yurt dışında yaşayan dostlarınız ile iletişim kurabilir, onların yanına tatile gidebilirsiniz. İlk kez gireceğiniz ortamlara kolaylıkla uyum sağlayarak yeni dostlar edinebilirsiniz. İş ortamınızda yaratıcılığınızı ön plana çıkarabileceğiniz fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

Akrep: İş hayatınızla ilgili olumlu etkiler söz konusu olabilir. Kötü giden işlerinizi toparlayabilir ya da yeni iş başlangıçları gerçekleştirebilirsiniz. Kazancınız artış gösterebilir. Maddi konularda geleceğinizi güvence altına almak isteyebilir, yatırım yapmak için araştırmalar gerçekleştirebilirsiniz. Ailenizin ve sevdiklerinizin hem maddi hem de manevi yönden desteğini görebilirsiniz.

Yay: Geçmişte verdiğiniz emeklerin karşılığını fazlasıyla alacağınız bu süreçte, kötü anılarınızın size tecrübe kattığını hissedebilirsiniz. Hem maddi hem de manevi konularda şanslı olduğunuzu hissedebilir, geleceğe yönelik başlangıçlar konusunda kendinizden emin adımlar atabilirsiniz. İlişkinizle alakalı ciddi kararlar alabilir,  evlenmeyi düşünebilirsiniz. Sizi olumsuz şekilde etkileyen kişi ve olaylardan uzaklaşarak huzurlu bir sürece adım atabilirsiniz.

Oğlak: Kendinize zaman ayırmak, dinlenmek, şifa bulmak isteyebilirsiniz. Sizi zorlayan etkileri geride bırakmak ve sizi mutlu edecek kişilerle zaman geçirmek isteyebilirsiniz. İş hayatınızda sizi zorlayabilecek etkilerle karşılaşabilir, bu durumların üstesinden gelmek için çaba sarf edebilirsiniz. Evinizi değiştirmek, taşınmak ya da bulunduğunuz ortamdan uzaklaşmak için harekete geçebilirsiniz. Çevrenizde size boş vaatlerde bulunan kişiler olabilir.

Kova: Sosyal hayatınız hareketlenebilir ve çevrenizde yaşanan iletişim trafiği artış gösterebilir. İyi anlaştığınız, sohbetinden keyif aldığınız kişilerle sık sık bir araya gelebilirsiniz. Geleceğe yönelik planlar yapabilir, bu planlarınızı hayata geçirmek için güçlü adımlar atabilirsiniz. İş hayatınızda ilerleme kaydedebilir, birlikte çalıştığınız kişilerden destek görebilirsiniz. Hayata geçirmeyi düşündüğünüz çalışmalarla ilgili destekleyici etkiler söz konusu olabilir.

Balık: İş hayatınızla ilgili önemli gelişmeler yaşanabilir. Uzun zamandır çalışmayı düşündüğünüz kurumdan iş teklifi alabilir ya da bulunduğunuz kurumda terfi edebilirsiniz. Yaptığınız çalışmalar ve göstermiş olduğunuz emek takdir görebilir. Kalabalık bir grup önünde konuşma yapabilir, sözel becerilerinizi gözler önüne serebilirsiniz. Yurt dışı bağlantılı projeler gündeminizde olabilir.

Yay burcundaki Dolunay ile ilgili detaylı bilgi almak ve hayatınız üzerindeki etkilerini öğrenmek için uzmanlarımıza danışabilirsiniz.