Güneş tutulmaları yoğun etkileri beraberinde getirmektedir. Yengeç burcunda yaşanacak olan bu Güneş Tutulması da hayatınızda yeni bir dönemin başlamasına yardımcı olabilir. Ruhsal açıdan değişmenize ve daha iyi bir versiyona ulaşmanıza olanak sağlayabilir.

Güneş tutulmasına ev sahipliği yapan burcun Yengeç olduğu göz önüne alındığında; ev, aile, eşler, eşlerin kazanımları, çocuklar, sanatsal yetenekler, borç, miras, evcil hayvanlar, su kaynaklı kazalar vb. konular ön plana çıkıyor.

Duygusal hayatınıza yönelik köklü kararlar alabilir, sizi olumsuz etkileyen faktörlerden kurtulabilirsiniz. Eğer iyi giden bir birlikteliğiniz varsa evlilik kararı alabilir, bunun için harekete geçebilirsiniz. Kötü giden ilişkiler ve evlilikler sonlandırılabilir. Boşanma davaları, çocukların velayeti, nafaka gibi konular gündeme gelebilir. Eğer bir ilişkiniz yoksa yoğun duygular hissedebileceğiniz biri ile ilişki başlangıcı gerçekleştirebilirsiniz. Evli çiftler çocuk sahibi olmayı düşünebilirler. Uzun zamandır denedikleri halde bebek sahibi olamayan çiftler, bu dönemde bebek haberi alabilirler.  Çocuklarınızın geleceği ile ilgili kararlar almanız ve onlarla daha çok ilgilenmeniz gerekebilir. Çocuklarınız hem maddi hem de manevi yönden size ihtiyaç duyabilirler. Ailenize karşı aşırı korumacı davranabilirsiniz.

İş hayatınızda yeni başlangıçlar söz konusu olabilir. Yaratıcılığınızı kullanabileceğiniz işlere başlayabilirsiniz. Zam alabilir ya da terfi edebilirsiniz. İş hayatınızda yaşanabilecek adaletsizliklere tepki ile yaklaşabilir, emeklerinizin karşılığını görmek isteyebilirsiniz. Sizin ya da eşinizin kazancında artış meydana gelebilir.  Elinize geçecek parayı hızlı bir şekilde harcamak yerine birikim yapmanız yararınıza olacaktır. Ortaklı işlerde sorunlar yaşanabilir. Ortaklığınızı feshetme kararı alabilirsiniz. Para ile ilgili konularda dikkatli olmazsanız dolandırılabilir, kayıplar yaşayabilirsiniz.

Sağlıkla ilgili konularda hassas olabilir; çeşitli konularda tedavi görebilirsiniz.

Askerlikle ilgili konular ve vatan sevgisi, haber başlıklarında ön plana çıkabilir. Boğulmalar, deniz araçlarında ortaya çıkabilecek kazalar, toplu kayıplar yaşanabilir.  

Yengeç burcunda Güneş Tutulması’nın burçlara etkisi:

Koç: Geleceğe dair yeni hedefler belirleyebilir, bu hedefler doğrultusunda hareket edebilirsiniz. İşinizi değiştirebilir ya da yeni bir iş çevresine katılabilirsiniz. Gireceğiniz ortamlara kolaylıkla uyum sağlayarak hızlı bir şekilde adapte olabilirsiniz. Yeni bir ev alabilir, taşınabilir, evinizde değişiklik yapabilirsiniz. Aile bireylerinizin sorunları ile ilgilenmeniz, onlara destek olmanız gerekebilir.

Boğa: Mesleki yaşamınıza dair güzel gelişmeler yaşanabilir. Gelir artışı elde edebilirsiniz. Geçmişte yaptığınız çalışmaların, verdiğiniz emeklerin karşılığını almak sizi mutlu edebilir. Kendinizi geliştirmek için çeşitli kurs ve seminerlere katılabilir, eğitim alabilirsiniz. Yolculuk planlarınız olabilir. Tatile çıkabilir, kendinize zaman ayırabilirsiniz. Ailenizle ve akrabalarınızla vakit geçirmek için plan yapabilirsiniz.

İkizler: Finansal konulara ağırlık verebilir, gelirinizi arttırmak için harekete geçebilirsiniz. Yeni iş ve proje başlangıçları söz konusu olabilir. İş hayatınızı olumlu yönde etkileyecek kişiler tanıyabilir, güçlü bağlantılar kurabilirsiniz. Daha fazla çalışmanız gerekeceği için kendinize vakit ayırmakta zorlanabilirsiniz.  Elinize toplu olarak para geçebilir. Sahip olduğunuz birikimleri doğru bir şekilde değerlendirmek için tecrübe sahibi kişilerden danışmanlık alabilirsiniz.

Yengeç: Duygusal hayatınıza dair köklü değişiklikler yaşanabilir. Kötü giden bir birlikteliğiniz varsa ayrılık kararı alabilirsiniz. Evli olan çiftler çocuk sahibi olmayı düşünebilirler. İş hayatınızda gelirinizi arttırmak için harekete geçebilirsiniz. Yeni iş başlangıçları yapabilir, daha çok çalışabilirsiniz. Ortaklı işlerde gerginlikler yaşanabilir. Bakım yaptırmak, alışverişe gitmek enerjinizi arttırabilir.

Aslan: Kendinize zaman ayırmak, dinlenmek, huzur bulmak isteyebilirsiniz. Kalabalık ortamlar sizi yorabilir. Çevrenizde size zarar verdiğini düşündüğünüz kişiler varsa bu kişilerden uzaklaşabilirsiniz. Canınızı sıkabilecek haberlere tepki ile yaklaşarak kendinizi savunma ihtiyacı duyabilirsiniz. Tatil planlarınızda gecikmeler söz konusu olabilir. Çıkacağınız yolculuklarda eşya kayıpları yaşayabilirsiniz. Duygusal anlamda daha çok ilgi görmek isteyebilirsiniz.

Başak: Geleceğinize yön vermek, maddi birikimlerinizi arttırmak isteyebilirsiniz. İş hayatınızda, sahip olduğunuz konumu güçlendirmek ve daha başarılı olmak adına yeni çalışmalar gerçekleştirebilirsiniz. Çevrenizde bulunan, tecrübe sahibi kişilerin pozitif desteğini alabilirsiniz. Bu dönemde temellerini atacağınız işler uzun vadede size güzel kazanç sağlayabilir. Farklı ortamlara girebilir, sosyal yaşamınızı hareketlendirebilirsiniz. Yalnızsanız, gireceğiniz bir ortamda duygularınıza hitap edecek biri ile karşılaşabilirsiniz.

Terazi: Kariyerinizle ilgili güzel etkiler söz konusu olabilir. Yeni iş başlangıçları gerçekleştirebilir ya da bulunduğunuz iş yerinde terfi alabilirsiniz. Hizmet içi eğitimlere katılmanız gerekebilir. İş hayatınızda ön planda olmanızı gerektirecek çalışmalar gerçekleştirebilirsiniz. Çevrenizde size destek olacak kişilerin yanı sıra sizi aşağıya çekmeye çalışacak kişiler de olabilir. Dikkatli olmanız yararınıza olacaktır. Sosyal hayatınızın hareketleneceği bu süreçte kendinize zaman ayırmakta zorlanabilirsiniz.  

Akrep: Kısa ve uzun süreli tatil planlarınız olabilir. Kendinize zaman ayırmak, dinlenmek, sosyalleşmek isteyebilirsiniz. Ailenize ve sevdiklerinize zaman ayırarak onlarla çeşitli etkinlikler gerçekleştirebilirsiniz. İşinizde yurt dışı bağlantılı çalışmalara başlayabilir, yabancılarla iş ilişkileri kurabilirsiniz. Eğer çalışmıyorsanız iş bulabilir ya da gelirinizi arttırabilecek çalışmalar gerçekleştirebilirsiniz. Hukuki konularda dikkatli olmanız gerekebilir. Her tür illegal olaydan uzak durmanız yararınıza olacaktır.

Yay: Hayatınızın her anlamda bir denge içinde olmasını isteyebilir, bu yönde atılımlar gerçekleştirebilirsiniz. Sahip olduğunuz geliri arttırmaya çalışarak yeni projelere başlayabilirsiniz. Geçmişten kalan borçlarınızı kapatmak için harekete geçebilirsiniz. Bankacılık ve finans işlemleri gerçekleştirmeniz gerekebilir. Kötü giden ilişkilerinizi bitirme kararı alabilir ya da kötü giden evliliğinizi sonlandırabilirsiniz. Geçmişe bir sünger çekerek geleceğe emin adımlarla ilerleyebilirsiniz. Sosyal hayatınız hız kazanabilir.

Oğlak: Duygusal hayatınıza yönelik önemli gelişmeler yaşanabilir. Hayatınızda olan kişiye güven duymak isteyebilirsiniz. Partnerinizin geleceğe dair size vermiş olduğu sözlerde gecikmeler yaşanabilir. İlişkilerde tamam mı yoksa devam mı sorusuna cevap arayabilirsiniz. Evlilik konusunda adımlar atılabilir. İş hayatınızda uzun zamandır sizi zorlayan negatif etkileri geride bırakmaya başlayabilirsiniz. Yakın çevrenizden finansal destek görebilir, maddi olarak rahatlayabilirsiniz.

Kova: İş yükünüz artış gösterebilir. Daha çok çalışmak zorunda kalabilirsiniz. Çalışmalarınız düşündüğünüzden daha yavaş ilerleyebilir. Yeni proje hazırlıkları için araştırmalar gerçekleştirebilirsiniz. Zaman zaman çalışma alanlarınızda sevmediğiniz kişilerle bir arada olmanız gerekebilir. Dikkatli hareket ederek, karşılaşacağınız zorlukların üstesinden kolaylıkla gelebilirsiniz. Size şanslı olduğunuzu hissettirecek olaylar yaşayabilir, mutlu hissedebilirsiniz.

Balık: Duygusal hayatınızla ilgili olumlu etkiler söz konusu olabilir. Eğer bir birlikteliğiniz yoksa sizi çok etkileyecek biri ile karşılaşarak ilişki başlangıcı gerçekleştirebilirsiniz. Evliyseniz çocuk sahibi olmayı düşünebilir ya da çocuklarınızla daha çok zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Çevrenizde bulunan kişilerle olan iletişiminiz artış gösterebilir. Kendinizi rahat bir şekilde ifade edebilir, sözel becerilerinizi kullanarak insanları etkileyebilirsiniz. Dışarıda daha çok zaman geçirerek çeşitli etkinliklere katılabilirsiniz.

Yengeç burcunda Güneş Tutulması ile ilgili detaylı bilgi almak ve hayatınız üzerindeki etkilerini öğrenmek için uzmanlarımıza danışabilirsiniz.